Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bağımlılık Hk.

mopoje

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
121
43
Dostlar iyi geceler. Bir aydır oynamiyordum bir şey. Dün ve bugün toplam 250k kredi kartı, 120k eksi hesap 120k da öyle kaybettim. Kendimi berbat hissediyorum. Anlatacak kimsem de yok. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ne yatirdiysam bir kuruş üstüne çıkmadı. Site matbet. N'olacak böyle. Bu kafami koparıp atmak istiyorum. Kimden yardım alacağım. Parayı telafi ederim ama bu enkazı beynimi nasıl düzelteceğim...
Bakanlık ndestek sağlıyor.. Yeşilaya başvur..hem psikolojik destekte veriyorlar.

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,614
1,638
113
baba ben cidden çok samimi bir adamım beni biraz takip eden, bana karşı kişisel kin gütmeyen biri kör değilse görür. Ben bu tanıma uymuyorum açıkçası, kaybedince böyle hiç konu açmadım, çünkü realistim. Ama bu tipik bir kumarbaz davranışı, kaybedince böyle konu aç, anlık pişmanlıkla deşarj ol, ertesi gün devam et. Ağlayacaksam niye oynuyorum?

İlk önce kendine karşı dürüst olacaksın, oynuyorsun çünkü istiyorsun. Oynuyorsun çünkü beyninin dopamine ihtiyacı var, dürtüsel bozukluğun var. Eninde sonunda başına iş açacağını biliyorsun, defalarca açtın hala devam ediyorsun. E bu yaygara niye o zaman?

Kaç kart patlattım, 4 sene maaş haczi var, kaç icra ödedim. Ağlıyor muyum ben 1 günde 500 ü 700K yaptım batırdım diye. Gözünün önünde batırdım herkesin. Kardeşim kaldıramıyorsan bu hayatı, yardım al o zaman. Tanı koymak kolay, hasta olduğumuzu biliyoruz, zor olan aksiyon almak. Sen her şeyden vazgeçebiliyor musun bu işten kurtulacağım diye, olay bu.

Ama ben 2 yıldır buradayım, bu kadar cahili bir arada hiç görmedim samimi söylüyorum. Ne anlatsam havada kalıyor, öyle kalın kafalar.

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,667
1,369
113
en aşağıda anlattığım cahil, kalın kafalı tam sen oluyorsun. Çünkü ne virgül kullanabilirsin, ne ufak bir paragraf yazabilirsin, ne dopamin nedir bilirsin. Böyle kısa, basit bir metni ancak Chatgpt ile yazabilirsin. Bildiğin koyuna matematik falan anlatıyoruz. Seni de yoksayıp geçiyorum. He Chatgpt kullandım, ya sabır.
Çokta umrumdaydı kanka senin varlığın bana bir şey katmıyo

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Dostlar iyi geceler. Bir aydır oynamiyordum bir şey. Dün ve bugün toplam 250k kredi kartı, 120k eksi hesap 120k da öyle kaybettim. Kendimi berbat hissediyorum. Anlatacak kimsem de yok. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ne yatirdiysam bir kuruş üstüne çıkmadı. Site matbet. N'olacak böyle. Bu kafami koparıp atmak istiyorum. Kimden yardım alacağım. Parayı telafi ederim ama bu enkazı beynimi nasıl düzelteceğim...
Bu islerin site ile alakası yok sen matbette bu sorunu yaşadın ben başka yerde bir başkası başka site de ... Herseyden önce kafayı tazelemen gerekiyor bende çok paralar kaybettim, sadece kumarda değil Alkollü araç tan arabayı pert ettim borçlandım , araba xope gitti , kumar desen yedi bitirdi , sonuc olarak şükür hepsini kapattım olunca oluyor artık belli bir borcun olduğunu kabul et ve dur hemde yüksek oynama alışkanlığından kurtulmuş olursun hem de kağan biraz daha berrak olur , eğer kumar oynuyorsan da bu saatten sonra kesinlikle borç para ile oynama

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Slotta mı kaybettin bu kadar parayı?

2 ayda artıya çıkarsın gün içinde açılan tüm özel oranlara 150 veya 200 bas ayda getirisi çok güzel.

Maçı sende takip etmiyorsun başında ağrımıyor mecbur iş gibi görüp pc başından ayrılamayacaksın.

Akşam 8 gibi paydos :D Akşama özel oran tek tük açılıyor onuda her türlü alırsın hemen kapanmıyor.

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Slotta mı kaybettin bu kadar parayı?

2 ayda artıya çıkarsın gün içinde açılan tüm özel oranlara 150 veya 200 bas ayda getirisi çok güzel.

Maçı sende takip etmiyorsun başında ağrımıyor mecbur iş gibi görüp pc başından ayrılamayacaksın.

Akşam 8 gibi paydos :D Akşama özel oran tek tük açılıyor onuda her türlü alırsın hemen kapanmıyor.
Adam sistemdeki açığı bulmuş, denenebilir strateji iyi

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Adam sistemdeki açığı bulmuş, denenebilir strateji iyi
Açık değil günde 4 tane özel gelse tüm bastıklarını kapatıyor geri kalanı kar bütçe 100k olacak. Ayda + ya geçiyorsun.

Senin yapacağın en önemli iş sadece özelleri pür dikkat takip etmek geldi mi şak diye oynayacaksın.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Sen sanırım bununla ilgili bir açıklamada yapmıştın geçenlerde sadece özel oran alıyorum diye, karıştırmıyorsam
Özellerin hepsini topluyorum, öğleden sonra alacağım bonuslara bakıyorum alacaklarımı alıyorum.

Evdesin sürekli evde koşu bandı var koşu bandının üstünde telegram var bildirim geldi mi kuponu onaylayıp tekrar koşu bandına çıkıyorum.

Yoksa hareketsizlikten ölürüz.

Akşamda baktım birşey gelmiyor oran dışarıya çıkıp bir kahve içip geliyorum.

Böyle yaparsan para kazanılır.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Denendi ve boş iş oldugu onaylandı emin ol.kendin her gün 4 5 oran oynaşan ve belli bı kota koysan kendine daha iyi işler olay
Deneseydin vazgeçmezdin denendi ve hala akıyor tek sıkıntısı ev kuşu oluyorsun onunda dışında kazanılmıyor diyen la fontenden masallarla sallar hocam.

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Özellerin hepsini topluyorum, öğleden sonra alacağım bonuslara bakıyorum alacaklarımı alıyorum.

Evdesin sürekli evde koşu bandı var koşu bandının üstünde telegram var bildirim geldi mi kuponu onaylayıp tekrar koşu bandına çıkıyorum.

Yoksa hareketsizlikten ölürüz.

Akşamda baktım birşey gelmiyor oran dışarıya çıkıp bir kahve içip geliyorum.

Böyle yaparsan para kazanılır.
Özel orana bende sardım 2 haftadır yatırım yapmıyorum olursa olur olmazsa olmaz, sağlam strateji

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Açık değil günde 4 tane özel gelse tüm bastıklarını kapatıyor geri kalanı kar bütçe 100k olacak. Ayda + ya geçiyorsun.

Senin yapacağın en önemli iş sadece özelleri pür dikkat takip etmek geldi mi şak diye oynayacaksın.
Kardeşim haklısın yakın da slot oyunlar kimse oynamicak oyunlar x bile atmıyor hepsi ayarlı site kontrolünde ve buna şans diyorlar utanmadan, şimdi tüm siteler özel oran açmaya başladı yeni trend bu oldu haftanın 2 günü kaybetsen 5 gün yine kardasın bende 2 yıldır hemen hemen takip ediyorum lakin şu var artık özel oranlar 30 sn bile tutmayan siteler var inanılmaz ilgi var özellikle telegram da bu iyimi kötümü oldu bilmiyorum zamanla göreceğiz,.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
1,274
113
aynısını ben yazdım güzel kardeşim farklı bir şekilde, ağlaklar tepki gösterdi. Bunlara acıyorlar ona gülüyorum 134214 tane konu açıldı böyle, hiçbiri bırakmadı forumu bile. İnanılmaz bir zeka seviyesi, doğruyu söylüyoruz diye kızıyorlar bir de.
Kardes yuzde 80 dogruyu soyluyorsun ama boyle tepeden tepeden.bu sarkastik tarzi herkesin begenmesini bekleme bir kere sadece gercek kumarbaz bu isi dopamin icin yapar kazanirken salgilanan dopaminin es miktari kaybederkende salgilanir.bu nedenle gercek kumarabazlar asla kumari birakmayi dusunmez sadece yeniden oynamak icin kaynak yaratmayi dusunur.bide kurnazliktan kumara bulasmislar vardir bi maks vin koysam bi arabayi yenilesem hanima araba alsam 5 orana basip evi mustakil yapsam diyen sark kurnazlari. Bunu bide ucuncu turu vardir kumardan baska para kazanma yolu kalmamis ve kurtulusu kumarda arayanlar bu arkadaslar insallah basarili olur cunku bu isin onlar icin sakasi yoktur olum kalim meselesidir sans onlardan yana olsun ancak buda yuzde 10 ihtimal. Herkesin senin mantelitenle oynayacagini dusunmen kendini cok merkeze koymandan geliyor.

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Kardes yuzde 80 dogruyu soyluyorsun ama boyle tepeden tepeden.bu sarkastik tarzi herkesin begenmesini bekleme bir kere sadece gercek kumarbaz bu isi dopamin icin yapar kazanirken salgilanan dopaminin es miktari kaybederkende salgilanir.bu nedenle gercek kumarabazlar asla kumari birakmayi dusunmez sadece yeniden oynamak icin kaynak yaratmayi dusunur.bide kurnazliktan kumara bulasmislar vardir bi maks vin koysam bi arabayi yenilesem hanima araba alsam 5 orana basip evi mustakil yapsam diyen sark kurnazlari. Bunu bide ucuncu turu vardir kumardan baska para kazanma yolu kalmamis ve kurtulusu kumarda arayanlar bu arkadaslar insallah basarili olur cunku bu isin onlar icin sakasi yoktur olum kalim meselesidir sans onlardan yana olsun ancak buda yuzde 10 ihtimal. Herkesin senin mantelitenle oynayacagini dusunmen kendini cok merkeze koymandan geliyor.
Magicin söylemek istemediği şey şu; istediğiniz kadar ağlayın sızlayın burada konu açmaya vicdan rahatlatıyorsunuz, bu işi ya yaparsınız ya yapmazsınız, burada stres atar sızlanırsınız yarın yine basarsınız. Adamın tonu o dediğin de haklı bir nevi... Bu işin fıtratında hep bu var

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Özel orana bende sardım 2 haftadır yatırım yapmıyorum olursa olur olmazsa olmaz, sağlam strateji
Sadece 1 ay dene gel yaz. Yorulacaksın ama 1 ay deneyimle kendin gör.

Maks 1000 lira diyelim 100 bas. Maks 2000 diyelim yine 100 bas. 100 üzerinden gidersen daha kolay anlaşılır ilerlersin.

Trend grubu manuel hazır bulundur. Tipo grubunda 200 lira para bırak. Everymatrixlerin hepsini 9 gibi hazır et giriş butonu aktif olmuyor.

Seka grubunun hepsini yer sekmelerine kaydet. Betcoları ayrı bir sekmede topla.

Pronetler erken kapatır

Geriye kala 2 3 5 10 basımlı onların hepsini al. 1 ay işçi gibi çalış + parayı cebine koyacaksın.

Toplam maliyet her site 1000 lira koyduğun zaman 50K

1755256061344.png

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83

Maks 1000 lira diyelim 100 bas. Maks 2000 diyelim yine 100 bas. 100 üzerinden gidersen daha kolay anlaşılır ilerlersin.

Trend grubu manuel hazır bulundur. Tipo grubunda 200 lira para bırak. Everymatrixlerin hepsini 9 gibi hazır et giriş butonu aktif olmuyor.

Pronetler erken kapatır

Geriye kala 2 3 5 10 basımlı onların hepsini al. 1 ay işçi gibi çalış + parayı cebine koyacaksın.

Ekli dosyayı görüntüle 828442
Abi sen ne yapmışsın böyle

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83

Pronetler erken kapatır

Ekli dosyayı görüntüle 828442
Çok iyi hocam dmden yazabilir misin özel oranla ilgili

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Deneseydin vazgeçmezdin denendi ve hala akıyor tek sıkıntısı ev kuşu oluyorsun onunda dışında kazanılmıyor diyen la fontenden masallarla sallar hocam.
Ben denedim olmadı bro kendim oynadım ama kendime limit koyamadım o yüzden patladım 2 3 kez denedim baktım olmuyo saldim bende.ama şunu bilir şunu soylerim JoJo holi mat 1e500 1e 1000 oranlar dışında hiç oynanmaz özel oran muhabbetleri arada cazipler oluyor ama geneli saçma geliyor.sen kazanirsan helal olsun sana şansın bol olsun