baba ben cidden çok samimi bir adamım beni biraz takip eden, bana karşı kişisel kin gütmeyen biri kör değilse görür. Ben bu tanıma uymuyorum açıkçası, kaybedince böyle hiç konu açmadım, çünkü realistim. Ama bu tipik bir kumarbaz davranışı, kaybedince böyle konu aç, anlık pişmanlıkla deşarj ol, ertesi gün devam et. Ağlayacaksam niye oynuyorum?
İlk önce kendine karşı dürüst olacaksın, oynuyorsun çünkü istiyorsun. Oynuyorsun çünkü beyninin dopamine ihtiyacı var, dürtüsel bozukluğun var. Eninde sonunda başına iş açacağını biliyorsun, defalarca açtın hala devam ediyorsun. E bu yaygara niye o zaman?
Kaç kart patlattım, 4 sene maaş haczi var, kaç icra ödedim. Ağlıyor muyum ben 1 günde 500 ü 700K yaptım batırdım diye. Gözünün önünde batırdım herkesin. Kardeşim kaldıramıyorsan bu hayatı, yardım al o zaman. Tanı koymak kolay, hasta olduğumuzu biliyoruz, zor olan aksiyon almak. Sen her şeyden vazgeçebiliyor musun bu işten kurtulacağım diye, olay bu.
Ama ben 2 yıldır buradayım, bu kadar cahili bir arada hiç görmedim samimi söylüyorum. Ne anlatsam havada kalıyor, öyle kalın kafalar.