- 786
- 632
- 93
Kanka devam ed belki sayfalarında attıkları gbi 20 tlye 17 milyoncuk kazaninBen onları hiç oynamadım amusnette egt mahvetti beni. Önce kazandım sonra misliyle geri verdim sonuç bu oldu
Kanka devam ed belki sayfalarında attıkları gbi 20 tlye 17 milyoncuk kazaninBen onları hiç oynamadım amusnette egt mahvetti beni. Önce kazandım sonra misliyle geri verdim sonuç bu oldu
Zaten kazandigimda aldığım o keyfi istiyor kafam ona ulaşamadan yedi bitirdiKral kazansan senden iyisi olmazdi cok af edersin g*tun havada gezerdin. Ama eninde sonunda kacmaz son bu degismez altin kuraldir. İstedigin kadar oynama kendini firenle ama kucuk bi miktar baslangic bile felaket bi zehir saliyor. Allahtan bizim kkb skoru yeni dogan bi bebekle ayni herhalde aw. O yuzden kredi olaylarina giremiyorum. Sktiret sıkma canini duzelir bakalim
Hem hormonlar doymadi hemde kayip psikolojisi. Suan milyonun olsa 1 saat surmezZaten kazandigimda aldığım o keyfi istiyor kafam ona ulaşamadan yedi bitirdi
Sağol kral. Şu an kimseyi takmıyorum hepsi de haklı. Potansiyel olarak benden farkları yok. Bunu bilmeleri lazım. Rahatlamak için yazdım. Belki birileri ibret alır diyeGeçmiş olsun kardeşim, kayıplar insana ilk başta dayanılmaz gelir,nefes alamazsın,herşey bitti dersin vs.Bu maddi kayıpta da aynı, çok sevdiğin birirn ölümünde de aynı yada sevgili yada eşinden ayrıldığında da aynı,sukünet sabır acının ilacıdır, olanı olduğu gibi kabullenip bundan sonraki sürece odaklan , şuanda zor gelse de maddi kayıp diğer kayıplar arasında atlatılması en kolay kayıp buna şükür.NOT BURADAKİ DALGA GEÇEN ERGENLERİ SKİNİ TAKMA ANALARIYLA TAŞK GEÇSİNLER. sıkma canını🤚
Onu da denedim paraya ulasmamam lazım başka çözümü yokTuşlu telefon kullan insan olduğunun farkına varirsin. Sen bile nasıl değiştim dersin
Kendini disla kredi çek Ufak ödeme Kara listeye gir ve uzun yıllar paradan uzak kalırsın adına birşey yoksa tabiOnu da denedim paraya ulasmamam lazım başka çözümü yok
Benim kredi notum bile hesaplanmiyordu bankaciya mail attım açmış pust eksi hesap kk kredi falan mobilden onayladım hepsini sonra harcamaya başladım işte sonuç sıfırKendini disla kredi çek Ufak ödeme Kara listeye gir ve uzun yıllar paradan uzak kalırsın adına birşey yoksa tabi
Adına birşey yoksa Kara listeye duş borcun bir gün biter ama çek öde çek öde surunursunBenim kredi notum bile hesaplanmiyordu bankaciya mail attım açmış pust eksi hesap kk kredi falan mobilden onayladım hepsini sonra harcamaya başladım işte sonuç sıfır
hocam oynayacaksan bile düzgün bir şekilde oyna slotu bırak poker oyna bir süre sonra kaybetmessin pokerde yardımcı olurum bilmiyorsan turnuva oynayacaksın keyfine bakacaksınDostlar iyi geceler. Bir aydır oynamiyordum bir şey. Dün ve bugün toplam 250k kredi kartı, 120k eksi hesap 120k da öyle kaybettim. Kendimi berbat hissediyorum. Anlatacak kimsem de yok. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ne yatirdiysam bir kuruş üstüne çıkmadı. Site matbet. N'olacak böyle. Bu kafami koparıp atmak istiyorum. Kimden yardım alacağım. Parayı telafi ederim ama bu enkazı beynimi nasıl düzelteceğim...
İnşallah seninde başına gelir ki geliyorda, kaç kere yüksek yatirimlara çıkıp sifirlandigini gördük. Şokta yerleri silmeye devam et sen bu kafayla milletin en kotu anlarında böyle saygısızca yorumlar yapma.Tamam kardeşim, sonraki kuponlarında görüşürüz. İyi forumlar
Komple birakacam reishocam oynayacaksan bile düzgün bir şekilde oyna slotu bırak poker oyna bir süre sonra kaybetmessin pokerde yardımcı olurum bilmiyorsan turnuva oynayacaksın keyfine bakacaksın
Kral boşver başkasının kaybıyla eglenince sadist kafayla benden daha beter hâlde o yüzden inşallah düzelirİnşallah seninde başına gelir ki geliyorda, kaç kere yüksek yatirimlara çıkıp sifirlandigini gördük. Şokta yerleri silmeye devam et sen bu kafayla milletin en kotu anlarında böyle saygısızca yorumlar yapma.
Kardeş zaten geliyor, bin kere geldi. Tüm kumar bağımlıların başına gelen olay bu, bunun gibi saftirikler de böyle konu açıp iki gün sonra devam ediyor, forum 124125235 tane konuyla dolu böyle, hepsi hala burada. Siz acıyorsanız bu arkadaşlara IQ'nuz ayakkabı numarasından küçük. Dediğimi anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Neyse devam edin böyle, hiç şaşırtmıyorsunuz.İnşallah seninde başına gelir ki geliyorda, kaç kere yüksek yatirimlara çıkıp sifirlandigini gördük. Şokta yerleri silmeye devam et sen bu kafayla milletin en kotu anlarında böyle saygısızca yorumlar yapma.
Olabilir yinede bu halde kötü hisseden bir insanla dalga geçilmez. Gecmemelisin. Ayıp.Kardeş zaten geliyor, bin kere geldi. Tüm kumar bağımlıların başına gelen olay bu, bunun gibi saftirikler de böyle konu açıp iki gün sonra devam ediyor, forum 124125235 tane konuyla dolu böyle, hepsi hala burada. Siz acıyorsanız bu arkadaşlara IQ'nuz ayakkabı numarasından küçük. Dediğimi anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Neyse devam edin böyle, hiç şaşırtmıyorsunuz.
namaza başlayıp 3 ay oynamadım sıgarayıda bıraktım başladım tekrar kumara ama 1 2 sene oldu sıgarayı içmiyorumKomple birakacam reis
Sigarayı nasıl bıraktın reis 2 saat icmeyim başıma ağrılar giriyonamaza başlayıp 3 ay oynamadım sıgarayıda bıraktım başladım tekrar kumara ama 1 2 sene oldu sıgarayı içmiyorum