Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bağımlılık Hk.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Kral kazansan senden iyisi olmazdi cok af edersin g*tun havada gezerdin. Ama eninde sonunda kacmaz son bu degismez altin kuraldir. İstedigin kadar oynama kendini firenle ama kucuk bi miktar baslangic bile felaket bi zehir saliyor. Allahtan bizim kkb skoru yeni dogan bi bebekle ayni herhalde aw. O yuzden kredi olaylarina giremiyorum. Sktiret sıkma canini duzelir bakalim

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Kral kazansan senden iyisi olmazdi cok af edersin g*tun havada gezerdin. Ama eninde sonunda kacmaz son bu degismez altin kuraldir. İstedigin kadar oynama kendini firenle ama kucuk bi miktar baslangic bile felaket bi zehir saliyor. Allahtan bizim kkb skoru yeni dogan bi bebekle ayni herhalde aw. O yuzden kredi olaylarina giremiyorum. Sktiret sıkma canini duzelir bakalim
Zaten kazandigimda aldığım o keyfi istiyor kafam ona ulaşamadan yedi bitirdi

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
783
113
Tuşlu telefon kullan insan olduğunun farkına varirsin. Sen bile nasıl değiştim dersin

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Geçmiş olsun kardeşim, kayıplar insana ilk başta dayanılmaz gelir,nefes alamazsın,herşey bitti dersin vs.Bu maddi kayıpta da aynı, çok sevdiğin birirn ölümünde de aynı yada sevgili yada eşinden ayrıldığında da aynı,sukünet sabır acının ilacıdır, olanı olduğu gibi kabullenip bundan sonraki sürece odaklan , şuanda zor gelse de maddi kayıp diğer kayıplar arasında atlatılması en kolay kayıp buna şükür.NOT BURADAKİ DALGA GEÇEN ERGENLERİ SKİNİ TAKMA ANALARIYLA TAŞK GEÇSİNLER. sıkma canını🤚
Sağol kral. Şu an kimseyi takmıyorum hepsi de haklı. Potansiyel olarak benden farkları yok. Bunu bilmeleri lazım. Rahatlamak için yazdım. Belki birileri ibret alır diye

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Kendini disla kredi çek Ufak ödeme Kara listeye gir ve uzun yıllar paradan uzak kalırsın adına birşey yoksa tabi
Benim kredi notum bile hesaplanmiyordu bankaciya mail attım açmış pust eksi hesap kk kredi falan mobilden onayladım hepsini sonra harcamaya başladım işte sonuç sıfır

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
783
113
Benim kredi notum bile hesaplanmiyordu bankaciya mail attım açmış pust eksi hesap kk kredi falan mobilden onayladım hepsini sonra harcamaya başladım işte sonuç sıfır
Adına birşey yoksa Kara listeye duş borcun bir gün biter ama çek öde çek öde surunursun

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
136
43
Dostlar iyi geceler. Bir aydır oynamiyordum bir şey. Dün ve bugün toplam 250k kredi kartı, 120k eksi hesap 120k da öyle kaybettim. Kendimi berbat hissediyorum. Anlatacak kimsem de yok. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ne yatirdiysam bir kuruş üstüne çıkmadı. Site matbet. N'olacak böyle. Bu kafami koparıp atmak istiyorum. Kimden yardım alacağım. Parayı telafi ederim ama bu enkazı beynimi nasıl düzelteceğim...
hocam oynayacaksan bile düzgün bir şekilde oyna slotu bırak poker oyna bir süre sonra kaybetmessin pokerde yardımcı olurum bilmiyorsan turnuva oynayacaksın keyfine bakacaksın

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
İnşallah seninde başına gelir ki geliyorda, kaç kere yüksek yatirimlara çıkıp sifirlandigini gördük. Şokta yerleri silmeye devam et sen bu kafayla milletin en kotu anlarında böyle saygısızca yorumlar yapma.
Kral boşver başkasının kaybıyla eglenince sadist kafayla benden daha beter hâlde o yüzden inşallah düzelir

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
İnşallah seninde başına gelir ki geliyorda, kaç kere yüksek yatirimlara çıkıp sifirlandigini gördük. Şokta yerleri silmeye devam et sen bu kafayla milletin en kotu anlarında böyle saygısızca yorumlar yapma.
Kardeş zaten geliyor, bin kere geldi. Tüm kumar bağımlıların başına gelen olay bu, bunun gibi saftirikler de böyle konu açıp iki gün sonra devam ediyor, forum 124125235 tane konuyla dolu böyle, hepsi hala burada. Siz acıyorsanız bu arkadaşlara IQ'nuz ayakkabı numarasından küçük. Dediğimi anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Neyse devam edin böyle, hiç şaşırtmıyorsunuz.

Kamisutryr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
159
43
Kardeş zaten geliyor, bin kere geldi. Tüm kumar bağımlıların başına gelen olay bu, bunun gibi saftirikler de böyle konu açıp iki gün sonra devam ediyor, forum 124125235 tane konuyla dolu böyle, hepsi hala burada. Siz acıyorsanız bu arkadaşlara IQ'nuz ayakkabı numarasından küçük. Dediğimi anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Neyse devam edin böyle, hiç şaşırtmıyorsunuz.
Olabilir yinede bu halde kötü hisseden bir insanla dalga geçilmez. Gecmemelisin. Ayıp.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Dediğimin üstüne bisey daha ekleyecektim kaybolmuş 🤣'la niye sildiniz yorumu

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,962
774
113
Arkadaşlar bu alan riskli bir alan kimse zevk için bunu oynamaz heleki buralarda takılan adam tamamen kısa yoldan para kazanırım ümidiyle oynuyor bu kumarı tek sorun bu yolla para kazanicam ümidiyle çıktıysanız başlangıçta kayıp olayını tartmaniz gerekiyor finalde böyle düşüncelere dalarsaniz sıkıntı en iyisi sizi uzmeyecek bir butceyle oynamaktır her zaman paranızın 10 da 1 ile oynayın başka yolu yok çünkü