- 18,515
- 16,838
- 113
Bro seç de şu işkence bi bitsin 😅Para geldi simdi gelde 10 adam sec
Bro seç de şu işkence bi bitsin 😅Para geldi simdi gelde 10 adam sec
Para geldi simdi gelde 10 adam sec
Reis yorumlar kapat sayfaları göz gezdir yorumlar kimler vardı kimler yoktu sonradan kazanca havadan düşenler dahil etme bencePara geldi simdi gelde 10 adam sec
Gözünü kapa gönül gözüyle seç broPara geldi simdi gelde 10 adam sec
Psikolojik baskıikisi belli kaldı sekiz
reis ilk sayfadan bakıp secersen adaletlide olur gene sen bilrsin kımı secersen artık sonucta senin kazancınPara geldi simdi gelde 10 adam sec
Psikolojik baskı
Dostum bana bastan beri takip eden 10.adami secermiisn hakkaniyetli bir sekildeikisi belli kaldı sekiz
Valla inşallah benide koyarsın listeye hocamPara geldi simdi gelde 10 adam sec
Yine para sahibi kar sahibi sen bilirsin fikrimi söyledimReis yorumlar kapat sayfaları göz gezdir yorumlar kimler vardı kimler yoktu sonradan kazanca havadan düşenler dahil etme bence
Kanka 10 sayfa gez zaten takip edenler hep aynı kişiler goruceksinPara geldi simdi gelde 10 adam sec
Dostum bana bastan beri takip eden 10.adami secermiisn hakkaniyetli bir sekilde
Wolwerini yala yoksa işin zorValla inşallah benide koyarsın listeye hocam
Çok iyidir bugün doğum günü paraları toplucak hayatta girmez foruma para bitince damlar @Erhan2121 demi lennkanka ben burayı yeni yeni tanıyorum elbet öğrenecez kim iyi kim kötü bazilarini baska yerden biliyorum da tanisacaz yeni insanlarla erhanda iyi birine benziyor sende öyle birkaç tane gözümün tutmadığı da var ama ona göre iş yapılır zateb
Yakışmadı mübarek gündeWolwerini yala yoksa işin zor
Wolwerini yala yoksa işin zor
Kardeşim ben hep buradayım da konulara girmiyordummesaj kasıyordu kulağını çekti @tahir1603
Heh şükür seç kankasecerim tek tek bi sn