- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeşim elimde köprü var acil nakit sıkıntısından%80 altına satcam ilgilenir misinoda burdaydi beni 6.5 carpti buraya taşıyınca kaçtı
Kardeşim elimde köprü var acil nakit sıkıntısından%80 altına satcam ilgilenir misinoda burdaydi beni 6.5 carpti buraya taşıyınca kaçtı
Olmaz
Kaşinmissin sende 6.5k siksen borç vermem kimseye hele burda hiç vermem rol parasi atmisligim çoktur da o paraları vermemoda burdaydi beni 6.5 carpti buraya taşıyınca kaçtı
Hiç değişmedi dost hep aynıydı Tom4175Senin eski Nick neydi
Kardeşim elimde köprü var acil nakit sıkıntısından%80 altına satcam ilgilenir misin
Bayatlamadi mi kanka bu espri artıkKardeşim elimde köprü var acil nakit sıkıntısından%80 altına satcam ilgilenir misin
Kaşinmissin sende 6.5k siksen borç vermem kimseye hele burda hiç vermem rol parasi atmisligim çoktur da o paraları vermem
Seni ilk defa gördüm de kanım ısındı hayretHiç değişmedi dost hep aynıydı Tom4175
Wolverine gibiler oldukça asla bayatlamszBayatlamadi mi kanka bu espri artık
Wolverine gibiler oldukça asla bayatlamsz
Bende yaptım onu @Erhan2121 cimla gün sonu kırıştik hiç sorun çıkmadı bizde ertesi güne de 2k bakiye ayırmıştık galibaborc değil kanka Bonus ayağına hesabını kullandık parayı yedi aa
Aşırı belli ediyor çünkümesaj kasıyordu kulağını çekti @tahir1603
Allah razı olsun yüreğinin güzel olmasındandır 😊Seni ilk defa gördüm de kanım ısındı hayret
tekrardan tebrikler kazancin daim olsunPara geldi simdi gelde 10 adam sec
Bende yaptım onu @Erhan2121 cimla gün sonu kırıştik hiç sorun çıkmadı bizde ertesi güne de 2k bakiye ayırmıştık galiba
Kral 25 sayfa söyle bi göz atican haksizlik olmasin kimse alinmasin baskasina birakirsan haksizlik olur kupon tuttuktan sonra 100 adam geldiPara geldi simdi gelde 10 adam sec