- 4,077
- 1,769
- 113
Farkındayım briagton hove albion sol beki mi hsgsgag
bide Okan avci diye birini taniyor musun bb den altın çocuk Nikli
Farkındayım briagton hove albion sol beki mi hsgsgag
Tam üçkağıtçıjojobet kredi kartı 2 yönteminden jojoya yatır sonra hiçbir şey yapmadan payco çekim ver Kart limiti nakite dönüşür istediğin yere yatırıp bonus alirsin bol sanslar @mustafa3356
Eve geçim seçeyim dedi Sabır acele etmek kimseye birşey katmazSeçtin mı usta yoksa bunlar birbirini yer![]()
Ana para çevrimi yapmadan çekime izin veriyorlar da uzun vadede hesabı falan kapatmazlar değil mijojobet kredi kartı 2 yönteminden jojoya yatır sonra hiçbir şey yapmadan payco çekim ver Kart limiti nakite dönüşür istediğin yere yatırıp bonus alirsin bol sanslar @mustafa3356
Tam üçkağıtçı
Yok tanımıyorum vallabide Okan avci diye birini taniyor musun bb den altın çocuk Nikli
Ana para çevrimi yapmadan çekime izin veriyorlar da uzun vadede hesabı falan kapatmazlar değil mi
Kardeşim JoJo hayır kurumumu elbet bir yerde farkedileceksinAna para çevrimi yapmadan çekime izin veriyorlar da uzun vadede hesabı falan kapatmazlar değil mi
Yok tanımıyorum valla
Olmaz sorun falanYani kredi kartı ile işlem yapsam sorun olmaz yani bilgiler ile değil mi
Kanka adamlar senin hakkında senin bilmediğin şeyleri biliyo ben biraderin kumar oynadığını ip çakışması olunca öğrendim akYani kredi kartı ile işlem yapsam sorun olmaz yani bilgiler ile değil mi
benim de ayni sorun yasamayiz gibi duruyor20 sefer yapmışım mdir üstüne ödül olarak doğum günü bonusu 2.5 ekledi
yokYani kredi kartı ile işlem yapsam sorun olmaz yani bilgiler ile değil mi
Kendim için demedim la soran arkadaş için yazdımKardeşim JoJo hayır kurumumu elbet bir yerde farkedileceksin![]()
OlmazOlmaz sorun falan
Kanka adamlar senin hakkında senin bilmediğin şeyleri biliyo ben biraderin kumar oynadığını ip çakışması olunca öğrendim ak