- 9,864
- 5,279
- 113
Sms gelmiyor ki
Kardeş geceden beri bitane insana guvenipte yatırım yapamadımArkadaşlar 1000 e sabitliyor mu yatırım yapınca sabitlemiyor mu? Bilgi vericek var mı bir bonusta daha öyle olmuştu sabitlemisti
2 bin üstü yap bakiyeni canlıya bağlanma dedikleriArkadaşlar 1000 e sabitliyor mu yatırım yapınca sabitlemiyor mu? Bilgi vericek var mı bir bonusta daha öyle olmuştu sabitlemisti
Evet biliyorum okudum biraz ama bir ara bir site içinde aynısını dediler ben yaptım yatırım yaptım çevirim bitirdim çekim yaptıktan sonra bakiye düzenlendi o zaman şansım yaver gitmişti ama şuan sıkışıgım 500 riske atamam2 bin üstü yap bakiyeni canlıya bağlanma dedikleri
Yatırım sağlayacan mı ödüyormu gerçekten ?Arkadaşlar 1000 e sabitliyor mu yatırım yapınca sabitlemiyor mu? Bilgi vericek var mı bir bonusta daha öyle olmuştu sabitlemisti
Site öder sorun o değil 1000 e sabitliyor mu o sorunYatırım sağlayacan mı ödüyormu gerçekten ?
Temiz 1500 tlÖdeme geldi arkadaşlar 😂😂😂
Sabitleme yaptı mı yatırım yapınca veya önceden 1000 e sabitlendi mjÖdeme geldi arkadaşlar 😂😂😂
Fazlasını göndermiş senden bana birol gelsin😄Ödeme geldi arkadaşlar 😂😂😂
Abi 500 yatırdım 1 katbcevirdim 2000 çekim verdim 10 dk kalmadı geldi vallahi 😂Fazlasını göndermiş senden bana birol gelsin😄
Sabitmlemedi 500 yatirdim 1 kat çevirdim çekim verdim bakiye 0 landı sonra 10 dk sonra para geldiSabitleme yaptı mı yatırım yapınca veya önceden 1000 e sabitlendi mj
Bende 2500 yaptim 500 yatridim 1kat cevirdim 10 dakikada geldiBen 2316 yaptım canlıya bağlandım silmesi duruyor bı sitede 690 kazandım 15. Saaattir sonuçlanmadı o gelsin çekim yapcam yatırım yapip
Canliya bağlanmana gerek yokBen 2316 yaptım canlıya bağlandım silmesi duruyor bı sitede 690 kazandım 15. Saaattir sonuçlanmadı o gelsin çekim yapcam yatırım yapip
Güle güle harca kardeşimBende 2500 yaptim 500 yatridim 1kat cevirdim 10 dakikada geldi