Sweet düzHangi oyunda geçerli?
Sweet düzHangi oyunda geçerli?
EvetKRAL CEKİM YAPTIM DENEME BONUSUNDAN PROMOYU DA VERDİ BONANZDAYİM ŞİMDİ OLURSA YİNE CWKİM YAPABİLİYOZMU?
Kardeşim bende çekim verdim 0850 den mi arıyorlar gönderiliyor yolda diyor 30 dakika oldu aynı hala 850 aramış yetişemedimçekim geliyor la tribe girmeyin piç etmeyin parayı. cekim talebi verdikten sonra arıyorlar telefonu sessizden alın
sen daha yenisin 😄Şimdi sana saklayalım gizleyelim diyenler olabilir hiç riske girme yatır 500 ü çek paranı
2. Çekim nasıl oluyorKARDEŞ BEN 2.CEKİMİ İÇİN UĞRAŞIYORUM İLKİ ÖDEDİ ZATEN
B1500FREE bu kod ile spin alıyorsun aynı şekilde 2. çekim dediği kod2. Çekim nasıl oluyor
Min Max 2000 değil miB1500FREE bu kod ile spin alıyorsun aynı şekilde 2. çekim dediği kod
@zafer8282 sakladın mı sen 2. Çekim için
[/QODERMİ AMA BELLİ DEĞİL KONUYU PAYLAŞAN ÖDÜYOR DEDİ BİLEMEDİMB1500FREE bu kod ile spin alıyorsun aynı şekilde 2. çekim dediği kod
malım diyosun yani 😃10 bin yapdik bonusla para çekimleri onaylanmaz diye sifi Ladik iyimi 🤣🤣
agam bi sitenin sağlam olduğunu canlı destek arayüzüne bakıp anlarsın yemeyin şöyle paraları10 bin yapdik bonusla para çekimleri onaylanmaz diye sifi Ladik iyimi 🤣🤣
Bende 2k yaptım 500 ayarlarsam çekeceğim ödemesi güzelBeyler sorunsuz 5-10 dk içerisinde arandım kişisel bilgi teyiti yaptılar kısa sürede banka hesabıma yansıdı. Oyunlar da müdahale aç konusu olmadı gayet keyifli 500fs sweet bonanza da hiç frespin açmadı boşta geçmedi 400 TL’ye yakın frespin kazancıyla kazanma riskinizi iddialı bir seviyede tutuyor bence bol şans
TebriklerBende 2k yaptım 500 ayarlarsam çekeceğim ödemesi güzel