- 881
- 292
- 63
İlk yatırım çekim papel kabul ediyormu
E bi zahmet her alan geçerli tabiYatırılan 500 TL'nin çevrimi her alanda geçerli mi
Dun biri yazmisdib24 saat sonra kazan silinir diye dogrumuE bi zahmet her alan geçerli tabi
Başkan bu 2. Ödemeyi nasıl yapıyorsunuzBeyler sorunsuz 5-10 dk içerisinde arandım kişisel bilgi teyiti yaptılar kısa sürede banka hesabıma yansıdı. Oyunlar da müdahale söz konusu olmadı gayet keyifli 500fs sweet bonanza da hiç frespin açmadı boşta geçmedi 400 TL’ye yakın frespin kazancıyla kazanma riskinizi iddialı bir seviyede tutuyor bence bol şans🥊
Evet öyleymişDun biri yazmisdib24 saat sonra kazan silinir diye dogrumu
Tg den yazBu siteden nasıl para çekebildiniz canlı destek ölü bende 2300 TL bakiyeye ulaştım ama temsilciler uyuyor
Bu kod verdi onaylandı hangi oyunda bu kodB1500FREE bu kod ile spin alıyorsun aynı şekilde 2. çekim dediği kod
sweet bonanza düzBu kod verdi onaylandı hangi oyunda bu kod
Destek cevap vermiyor şartı nedir pekisweet bonanza düz
500 spin
Bakiye 2k 500 yatırayım mı yoksa bakiye düzenlenecek mi yatırımdan önceMinimumda 2000 kardeşim sen bu gereksiz insanların lafına inanıp yatırım yapma min maks 2000 lira çekebilirsin
2k yap 500 yatır 500 ü tek kat çevir 2 k çek sadece slot geçerliDestek cevap vermiyor şartı nedir peki
2k ise 500 yatır tek kat çevir 2 direk çekBakiye 2k 500 yatırayım mı yoksa bakiye düzenlenecek mi yatırımdan önce
Yatırımsız miB1500FREE bu kod ile spin alıyorsun aynı şekilde 2. çekim dediği kod
Yani desteğe bağlanmaya gerek yok değil mi.2k ise 500 yatır tek kat çevir 2 direk çek
aga 1 sayfa geri gitYatırımsız mi
desteğe bağlanmana gerek yok destekle işinde yok çekimde teyit araması yapıyorlar sadeceYani desteğe bağlanmaya gerek yok değil mi.
Peki bu 2 . Çekim olayını anlamadım bro. Kod mu girecez çekimden sonra