ÖdüyorBen 2900 yaptım güvenilir mi bilmiyorum ki yatirip çekeyim
ÖdüyorBen 2900 yaptım güvenilir mi bilmiyorum ki yatirip çekeyim
benimde aynı şekilde7 dakikada geldi benim çekim paylaşan arkadaşa teşekkürler
Gerçekten miZaten 2500 düBakiyeni 1000 e sabitliyor oyle yatırım yapıyorsun
yok kardeşim benim bakiyem 2800 dü 500 yatırdım 1 kat çevirdim 2000 çektim konunun başından beri aynı şey söyleniyorGerçekten mi
Öyle bir şey yok sanırım kimse bahsetmedi 2000 küsür yapıp 500 yatırmış 500 spin almış 2000 çekmiş ler bir deli ortaya bir şey atıyor amkqtokata benziyor 2000 kazancı yatırımdan sonra 1000 e sabitlemek ne bonus açıklamasında böyle birşey yazmıyor
Teyit için arama gelmedi mi ss atarmsin rica etsem?7 dakikada geldi benim çekim paylaşan arkadaşa teşekkürler
bana gelmedi arama atayım ssTeyit için arama gelmedi mi ss atarmsin rica etsem?
Bu salak neden 2000 küsür de olsa 500 yatırınca sabitleniyor diyo adam çekim yapmış işte kanka görsel eklesin çekenler boş boş milleti yanlış yönlendiriyor oe yayok kardeşim benim bakiyem 2800 dü 500 yatırdım 1 kat çevirdim 2000 çektim konunun başından beri aynı şey söyleniyor
bana gelmedi arama atayım ss
Ben 3bin küsür yaptım 500 yatırdım 1 kat çevrim 2k çektim çekimden sonra bakiye sıfırlanıyorÖyle bir şey yok sanırım kimse bahsetmedi 2000 küsür yapıp 500 yatırmış 500 spin almış 2000 çekmiş ler bir deli ortaya bir şey atıyor amkq
yani o kadar kişi çektim yazıyor onun içinde ekstra uğraşamamYatırım kısmını da paylaş reddedildi görenler yanlış anlamasn
Kardeş yatırım kısmını ss atarmsn kusura bakmasanYani 2k dan dazla bakiye yapın ana para çevriminden sonra bakiye 2 altına düşmesin
Kardeş yatırım kısmını ss atarmsn kusura bakmasan