Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avukatın Başlattığı İcraya Para Nasıl Ödenir

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Arkadaşlar hakaret davam vardı bildiğiniz üzere yarın maaşım yatıyor avukatın ne numarası var ne birşeyi 40k para isteniyor benden ben bu parayı nasıl ve nereye yollayacağım avukatın ibanına yollarsam dolandırılma ihtimalim nedir bilgili olan birileri varsa bilgi verirse sevinirim çoluk çocuk yazmasın

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
İcralık olmayı biliyonda para yatırmayımı bilmiyon pes bir yaşıma daha girdim 😂

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,076
1,787
113
Arkadaşlar hakaret davam vardı bildiğiniz üzere yarın maaşım yatıyor avukatın ne numarası var ne birşeyi 40k para isteniyor benden ben bu parayı nasıl ve nereye yollayacağım avukatın ibanına yollarsam dolandırılma ihtimalim nedir bilgili olan birileri varsa bilgi verirse sevinirim çoluk çocuk yazmasın
Bi hakarete 40 binlirami oduyceksin cidden dost

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Bi hakarete 40 binlirami oduyceksin cidden dost
Evet kanka açmışlar icrayı kurtulma şansım yok yani biraz araştırdım da illa ödeyecekmişim ödemesem de üstüme gelecekte hiç birşey yapamayacağım maaş kesilecek oymuş buymuş şuymuş derken hayatım çöp olacak tek seferde ödemek en iyisi geliyor bana

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Uyaptan bak , icra dairesinin ibanına gönder

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,282
1,578
113
Avukata ödeyebilirsin dava numarası oluyor e devlette de var aynı numara açıklama kısmına onu yazman gerek

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,563
1,307
113
Evet kanka açmışlar icrayı kurtulma şansım yok yani biraz araştırdım da illa ödeyecekmişim ödemesem de üstüme gelecekte hiç birşey yapamayacağım maaş kesilecek oymuş buymuş şuymuş derken hayatım çöp olacak tek seferde ödemek en iyisi geliyor bana
en iyisini düşğnmüşsün hocam kafa kurcalamasın temizle gitsin

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,133
1,469
113
Arkadaşım avukat tutsana
Hiçbir hakaret davası 40 bin tutmaz
Belli miktar üstü temyize yolla,5 sene de sonuclanmaz

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,563
1,307
113
hocam internete güvenme hiç icralık vs olmadım allah göstermesinde bunun bi yeri vs varsa gidip sor bence 40k az para değil çöpe gitmesin garantiye al iş yerinden 1gün izin kullanıp

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,133
1,469
113
Bu arada tebligat eline ulastiginda itiraz etmez yada odemezseb tutuklama cikar

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,332
2,524
113
Avukata gondereceksen açıklama kısmına dava ile ilgi gerekli bilgileri ekle, ne için odendigini yaz.