Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avukatın Başlattığı İcraya Para Nasıl Ödenir

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Burada sadece ödemem gereken miktar var ve avukatın hiç bir bilgisi yok uyapı ararsam söylerler mi?
Kardeş eline gelen tabligat olmadan neyi ödeyecen sana tebli gelmesi lazım sonra 15 gün bu karara ititraz hakkın var istinafa itiraz edicen yok ben etmeyecen diyosan tazminati kime ödeyeceksen onun adına ibana gönderebilirsin acıklama kısmına.... Dosya nolu mahkeme kararı sonucu cıkan tazminatın ödemesi ibaresini düşücen bu kadar

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Ben devrecilik askerde tek var sanırdım sanal ortamada yayılmış bir kaç kişi var forumda top çeviriyorlar aralarında sanki babalarının çiftligi sanırsın koç ailesinin bir ferdi hepsi cjjdıdkdıwwıeoısıssskld

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Kardeş eline gelen tabligat olmadan neyi ödeyecen sana tebli gelmesi lazım sonra 15 gün bu karara ititraz hakkın var istinafa itiraz edicen yok ben etmeyecen diyosan tazminati kime ödeyeceksen onun adına ibana gönderebilirsin acıklama kısmına.... Dosya nolu mahkeme kararı sonucu cıkan tazminatın ödemesi ibaresini düşücen bu kadar
Kanka sen çok geriden geldin galiba icra dosyası açıldı artık tebligat gelmiş ben almammışmışım sözde ve icra başlatılmış normalde tebligatı alıp direk ödemem gerekiyormuş ama icra başlatmak için ellerinden geleni yapmış serefsizler yani senin dediğin olayı yapabilmem için 1.5 ay önceki zamana dönmemiz lazım

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Kanka sen çok geriden geldin galiba icra dosyası açıldı artık tebligat gelmiş ben almammışmışım sözde ve icra başlatılmış normalde tebligatı alıp direk ödemem gerekiyormuş ama icra başlatmak için ellerinden geleni yapmış serefsizler yani senin dediğin olayı yapabilmem için 1.5 ay önceki zamana dönmemiz lazım
Almamışım derken tebli. Kime verilmiş muhtaramı tebli dedigin sey öyle basit bişey degil ya sana ya muhtara teslim edilir yoksa gecersiz sayılır muhtaramı gitmiş

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Almamışım derken tebli. Kime verilmiş muhtaramı tebli dedigin sey öyle basit bişey degil ya sana ya muhtara teslim edilir yoksa gecersiz sayılır muhtaramı gitmiş
Herhalde muhtara gitmiş aga internetten bakılmıyor mu tebliğlere çünkü bana hiç birşey gelmedi ve muhtar da aramadı daha önceki uzlaşma tebliğim muhtara gitmişti muhtar beni çağırmıştı

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,192
3,816
113
Herhalde muhtara gitmiş aga internetten bakılmıyor mu tebliğlere çünkü bana hiç birşey gelmedi ve muhtar da aramadı daha önceki uzlaşma tebliğim muhtara gitmişti muhtar beni çağırmıştı
Teblig evrak yazan yerde gorunur kimin teslim aldigina dair evraklar mahkeme yazilari falan

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Muhtar aramaz kral öyle bi zorunlulıgu yok onu sen takip edicektin neyse senin itiraz olayı bitmiş karşı tarafın avukatından parayı davayı acıp kazana kişinin ibanını alıcan dikkat et iban ona ait olması lazım başka ibana atarsan ödemedi sayılırsın ödemeyi yapıcan acıklama kısmına dedigim acıklamayı yazıcan dekontu avukata atıcan bu kadar

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Avukatın ibanına yollarsın haricen tahsil der kapatır dosyayı

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
@TheMachine bak bende de var ödersem namusuz şerefsizim ev alıcaktım bana bi kagıt imzalatılar megersem senetmiş dalgınlıgıma geldi imlazladım neyim var neyim yok ailemden birine devr ettim hiç bi cacık alamıyorlar :) 😂 Screenshot_20250805_010930_Chrome.jpg