17 senedir dinlerim sıkı dinleyicisiyimdirBende sagopa yı severim eyw
17 senedir dinlerim sıkı dinleyicisiyimdirBende sagopa yı severim eyw
Şimdiki nesil dızo mızo dinliyor kankam önüne gelen şarkıcı oluyor abuk subuk da isimleri oluyor yok çakal yok kurt yok eşşek bide bunları takip ediyorlar bu z kuşagı 20 seneye bu dünyayı ziker net17 senedir dinlerim sıkı dinleyicisiyimdir
İcra dairesi mevcutsa oraya git daha garanti olurBurada sadece ödemem gereken miktar var ve avukatın hiç bir bilgisi yok uyapı ararsam söylerler mi?
Kanka icra dosyası adanada açılmış ben antalyada yaşıyorum o şekilde olur mu?İcra dairesi mevcutsa oraya git daha garanti olur
Onu bilmiyom ya sen ara sana net ve düzgün bilgi verirler kankam buradaki bilgiler net olmaya bilirKanka icra dosyası adanada açılmış ben antalyada yaşıyorum o şekilde olur mu?
Kardeş eline gelen tabligat olmadan neyi ödeyecen sana tebli gelmesi lazım sonra 15 gün bu karara ititraz hakkın var istinafa itiraz edicen yok ben etmeyecen diyosan tazminati kime ödeyeceksen onun adına ibana gönderebilirsin acıklama kısmına.... Dosya nolu mahkeme kararı sonucu cıkan tazminatın ödemesi ibaresini düşücen bu kadarBurada sadece ödemem gereken miktar var ve avukatın hiç bir bilgisi yok uyapı ararsam söylerler mi?
Kanka sen çok geriden geldin galiba icra dosyası açıldı artık tebligat gelmiş ben almammışmışım sözde ve icra başlatılmış normalde tebligatı alıp direk ödemem gerekiyormuş ama icra başlatmak için ellerinden geleni yapmış serefsizler yani senin dediğin olayı yapabilmem için 1.5 ay önceki zamana dönmemiz lazımKardeş eline gelen tabligat olmadan neyi ödeyecen sana tebli gelmesi lazım sonra 15 gün bu karara ititraz hakkın var istinafa itiraz edicen yok ben etmeyecen diyosan tazminati kime ödeyeceksen onun adına ibana gönderebilirsin acıklama kısmına.... Dosya nolu mahkeme kararı sonucu cıkan tazminatın ödemesi ibaresini düşücen bu kadar
Almamışım derken tebli. Kime verilmiş muhtaramı tebli dedigin sey öyle basit bişey degil ya sana ya muhtara teslim edilir yoksa gecersiz sayılır muhtaramı gitmişKanka sen çok geriden geldin galiba icra dosyası açıldı artık tebligat gelmiş ben almammışmışım sözde ve icra başlatılmış normalde tebligatı alıp direk ödemem gerekiyormuş ama icra başlatmak için ellerinden geleni yapmış serefsizler yani senin dediğin olayı yapabilmem için 1.5 ay önceki zamana dönmemiz lazım
Uyapta nasıl gözükmez ilkndefa duydum öyle birşey mi olurReis normal icralarda uyapta iban gözüküyor bunda hiçbirşey gözükmüyor yıllık %24 faiz uygulanan bir icra bu
Herhalde muhtara gitmiş aga internetten bakılmıyor mu tebliğlere çünkü bana hiç birşey gelmedi ve muhtar da aramadı daha önceki uzlaşma tebliğim muhtara gitmişti muhtar beni çağırmıştıAlmamışım derken tebli. Kime verilmiş muhtaramı tebli dedigin sey öyle basit bişey degil ya sana ya muhtara teslim edilir yoksa gecersiz sayılır muhtaramı gitmiş
Gözükmüyor valla agaUyapta nasıl gözükmez ilkndefa duydum öyle birşey mi olur
Teblig evrak yazan yerde gorunur kimin teslim aldigina dair evraklar mahkeme yazilari falanHerhalde muhtara gitmiş aga internetten bakılmıyor mu tebliğlere çünkü bana hiç birşey gelmedi ve muhtar da aramadı daha önceki uzlaşma tebliğim muhtara gitmişti muhtar beni çağırmıştı
Muhtar aramaz kral öyle bi zorunlulıgu yok onu sen takip edicektin neyse senin itiraz olayı bitmiş karşı tarafın avukatından parayı davayı acıp kazana kişinin ibanını alıcan dikkat et iban ona ait olması lazım başka ibana atarsan ödemedi sayılırsın ödemeyi yapıcan acıklama kısmına dedigim acıklamayı yazıcan dekontu avukata atıcan bu kadarHerhalde muhtara gitmiş aga internetten bakılmıyor mu tebliğlere çünkü bana hiç birşey gelmedi ve muhtar da aramadı daha önceki uzlaşma tebliğim muhtara gitmişti muhtar beni çağırmıştı
Kanka evraklarda vergi dairesi ibanı var ona yollayıp avukatı bulup ararsam da olur mu?Teblig evrak yazan yerde gorunur kimin teslim aldigina dair evraklar mahkeme yazilari falan
Valla bu işte bir bir yenigi olmasinGözükmüyor valla aga
Avukatı bi bulabilsem 😁Avukatın ibanına yollarsın haricen tahsil der kapatır dosyayı