Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avukatın Başlattığı İcraya Para Nasıl Ödenir

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
1,337
113
Arkadaşlar hakaret davam vardı bildiğiniz üzere yarın maaşım yatıyor avukatın ne numarası var ne birşeyi 40k para isteniyor benden ben bu parayı nasıl ve nereye yollayacağım avukatın ibanına yollarsam dolandırılma ihtimalim nedir bilgili olan birileri varsa bilgi verirse sevinirim çoluk çocuk yazmasın
E devlet ten dosya numarasını al git dosya numarasina yatır dekontu al

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
613
345
63

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
613
345
63
Kafaya takmıyom ki ne takacam sanki bi daha gelecem bu dünyaya şunun şurasında 60 bilmedin 70 yıl ya yaşarım ya yaşamam hiç birşey için üzülmeye degmiyor emin ol
Madem haberin olmadan sana senet imzalattılar niye itiraz etmedin

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Madem haberin olmadan sana senet imzalattılar niye itiraz etmedin
Bilmiyordum ki kankam senet oldugunu bilsem öyle olmazdı vaz geçince aradılar cayması şu kadar vs imza attın 200k ödeyeceksin vs o zaman düştü jeton dedim aha açtım gelin alın :) 1 yıldır geçti alacaklar hayla

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Daha sigortalı çalışamaz ödemem diyorsa çünkü kesilir maaşından 4/1 i.. sigortasız çalışırım dersede her türlü daha zararlı hastalığı var emekliliği var
Aynen o yüzden ödemeyi düşünüyorum bende gittik Instagram hakaret çetesine denk geldik şansa yapacak birşey yok giden 40k olsun o kadar kumara verdim verdim birşey anlamadım bu seferde kumara vermişmiş gibi yapayım yok olur gider insallah birdahada böyle mal mal şeyler yapmam umarım ayrıyetten de 5 yıl hagb var o da silinseydi iyi olurdu

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Daha sigortalı çalışamaz ödemem diyorsa çünkü kesilir maaşından 4/1 i.. sigortasız çalışırım dersede her türlü daha zararlı hastalığı var emekliliği var
Sigortaya napacam kanka emekli olanların halini görüyoruz veririm parasını giderim özele işimi görürüm devleten gelecek hayır şeytandan gelse daha hayırlıdır

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
613
345
63
Aynen o yüzden ödemeyi düşünüyorum bende gittik Instagram hakaret çetesine denk geldik şansa yapacak birşey yok giden 40k olsun o kadar kumara verdim verdim birşey anlamadım bu seferde kumara vermişmiş gibi yapayım yok olur gider insallah birdahada böyle mal mal şeyler yapmam umarım ayrıyetten de 5 yıl hagb var o da silinseydi iyi olurdu
Öde kafan rahat olsun icra dairesi yazıyordu orda gir oraya direk orada öde avukata bilgisini ver bitsin gitsin

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Öde kafan rahat olsun icra dairesi yazıyordu orda gir oraya direk orada öde avukata bilgisini ver bitsin gitsin
Anlamadığım olay şu aga antalyadan adana. 1. İcra dairesine ödeyeceğim adana ya mı gideyim yoksa buradan ödenir mi bu olayı çözemedim