http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı atabay123 / Yeni Bir Heyecan XXL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.22

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,823
9,167
113
Ayın 15i asgari yatacak da onada 16 gün var 30 tl vardı 2 ekmek aldım 1 yumurta yedim dolap boş zatende vallahi hayırlısı fakirliğin gözü kör olsun
Sen bu ayın 15inden öncesinde ve sonrasında da karnım aç diye geziyordun bu ayın 15indeki asgariyi de komple kumarda yedin muhtemelen.

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
Sen bu ayın 15inden öncesinde ve sonrasında da karnım aç diye geziyordun bu ayın 15indeki asgariyi de komple kumarda yedin muhtemelen.
O maaş borca gitti 16 bin almıştım zaten borcum 15 bin di knk ağustos ayından alacagim 30 bin var onuda 20 ekimde diyorlar

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
Seni ne zaman görsem paran yok. Param yok diye diye bize de bulaştırdin bizde de para kalmadı terbiyesizim 😃 Bizde diyoruz artık paramız yok
2025 yaramadı bize ya goruyorsunuz maaş bile alamıyorum kira odeyemedim de yeni iş bakacağım kendime

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,369
1,977
113
2025 yaramadı bize ya goruyorsunuz maaş bile alamıyorum kira odeyemedim de yeni iş bakacağım kendime
Allah'tan kız değilsin yoksa kötü yola duserdin. Yemek yiyecek paran yoktu şimdi kira ödeyecek para yok ilerde de su içmeye bile paran kalmaz gibi sonu hayrola bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...