- 12,669
- 8,542
- 113
Satma kanka ilerde değerlencek diyorlarTotem yapıyorum dost bozarsam olmaz
Satma kanka ilerde değerlencek diyorlarTotem yapıyorum dost bozarsam olmaz
Hiç bozmadıysan 500 tl alabilirsin şuan kanka3800 elmas kaç para yapıyor terbiyesizim mesaj dolmuyor. Bir
Senin de imza kelimen terbiyesizim sanırım kanka iki cümlenden birinde terbiyesizim var jdj3800 elmas kaç para yapıyor terbiyesizim mesaj dolmuyor. Bir
Daha önce aldım ikinci için 😃Hiç bozmadıysan 500 tl alabilirsin şuan kanka
Ne yazayım argo mu yazayım 😃Senin de imza kelimen terbiyesizim sanırım kanka iki cümlenden birinde terbiyesizim var jdj
O fakirlerin dostu zenginlerin düşmanı dost osimhen gibi fakir düşmanı değilSenin de imza kelimen terbiyesizim sanırım kanka iki cümlenden birinde terbiyesizim var jdj
Fakir düşmanı ne demek şunu bir açıklayın artık 😃O fakirlerin dostu zenginlerin düşmanı dost osimhen gibi fakir düşmanı değil
Burdan bunu mu anladın bro 😅 herkesin takıntılı olduğu kelimeler oluyor cümle içinde seninki de bu sanırım dedim söv demedim 😅Ne yazayım argo mu yazayım 😃
Alışkanlık birde 😃Burdan bunu mu anladın bro 😅 herkesin takıntılı olduğu kelimeler oluyor cümle içinde seninki de bu sanırım dedim söv demedim 😅
Fakirleri sevmiyor kankaa düşman ama onunla tanışınca belimizi dogrultamaz oldukFakir düşmanı ne demek şunu bir açıklayın artık 😃
Yav şaka yapıyorlar işte genelde kazanan rollerde tutan kuponlarda Victor osimhen başlarda olduğu için takılıyorlar işte 😅Fakir düşmanı ne demek şunu bir açıklayın artık 😃
Anladım sağ salimdeki adam gibi yani 😃Fakirleri sevmiyor kankaa düşman ama onunla tanışınca belimizi dogrultamaz olduk
Ne bu senin ayak sevdan@atabay123 ayak numaran kac kanka
Kupon yokmu takip resmi atsın geneNe bu senin ayak sevdan
Hesabi osimhene ver aksama kadar 5 bin olur net3800 elmas kaç para yapıyor terbiyesizim mesaj dolmuyor. Bir
Biliyorum onu bir ara turnuvada da vardı Tebrikler ha gayret dayan falan diyordu. Turnuva biteli ne zaman oldu bu çocuğun halen parası yokYav şaka yapıyorlar işte genelde kazanan rollerde tutan kuponlarda Victor osimhen başlarda olduğu için takılıyorlar işte 😅
Bak işte bu çok doğru ama rol yokkiHesabi osimhene ver aksama kadar 5 bin olur net