Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,265
- 6,390
- 113
Şu maaşı alayım slotta bulayım parayı 22 kişiye 2 ser k atacagim size söz veriyorum 🙏❤
Fakir düşmanı osimhen sen adamsınn dün nerdeydin su uyur asker uyumazŞu maaşı alayım slotta bulayım parayı 22 kişiye 2 ser k atacagim size söz veriyorum 🙏❤
İşi vardıFakir düşmanı osimhen sen adamsınn dün nerdeydin su uyur asker uyumaz
Kankam parayı vurunca güzel bi serpme kahvaltı yap sen önce burayı boşver.Şu maaşı alayım slotta bulayım parayı 22 kişiye 2 ser k atacagim size söz veriyorum 🙏❤
Telefon arızalandi şarj 0 a indi kapandı knkyaFakir düşmanı osimhen sen adamsınn dün nerdeydin su uyur asker uyumaz
İlk önce dağıtım sonra kahvaltı yaparız knk son 20 gün sonra büyük vurgun yaparsam iyi olcakKankam parayı vurunca güzel bi serpme kahvaltı yap sen önce burayı boşver.
Şarjı uzun giden yeni Tel lazım kanka sanaTelefon arızalandi şarj 0 a indi kapandı knkya
Firma maasslari versin ekimin 20si ucuz bitane alırım knk ısınma hatası veriyor kapanıyor suanki telefonumŞarjı uzun giden yeni Tel lazım kanka sana
Normalde teli açmıyordum sürekli arıyolar acıyorum belki bişe eklerler diye yatırımdan bassediyolar küfür edip kapatıyorumYatırım yaptığım sitelere şans bonusu yokmu okadar yatırım kayıp var diyorum sitemizde öyle birşey yoktur diyorlar terbiyesizim 😃
Betnanoya yatırım yapıyorsan verir knk yatırım yapanlar Canlı desteğe Bi bağlanın yukleninYatırım yaptığım sitelere şans bonusu yokmu okadar yatırım kayıp var diyorum sitemizde öyle birşey yoktur diyorlar terbiyesizim 😃
Hayırlısı be gülümİlk önce dağıtım sonra kahvaltı yaparız knk son 20 gün sonra büyük vurgun yaparsam iyi olcak
Topragım anladıgım kadarıyla meslegın var neden baska yerde iş bakmıyorsun kendıne yazık gurbette konteynerdeFirma maasslari versin ekimin 20si ucuz bitane alırım knk ısınma hatası veriyor kapanıyor suanki telefonum
Deprem oldu şimdi yalovada 8 9 saniye sallandiTopragım anladıgım kadarıyla meslegın var neden baska yerde iş bakmıyorsun kendıne yazık gurbette konteynerde
Hee burdada oldu konuyu degıstırmeDeprem oldu şimdi yalovada
Yok zar zor 1 gunde 200k kayba 1k verdilerBetnanoya yatırım yapıyorsan verir knk yatırım yapanlar Canlı desteğe Bi bağlanın yuklenin
Betnano
m.betnano1748.direct
Metin usta hala buralardasinTopragım anladıgım kadarıyla meslegın var neden baska yerde iş bakmıyorsun kendıne yazık gurbette konteynerde
Pazar bugün herkes konuda nöbette şu anMetin usta hala buralardasin
Napalım pc den fılm actım arada durdurup kaos arıyorum buralsrda yok mu 8 oran 5 kMetin usta hala buralardasin
Meto sende bi xxl kupon yap yapıstr 4.5 kNapalım pc den fılm actım arada durdurup kaos arıyorum buralsrda yok mu 8 oran 5 k