http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı atabay123 / Yeni Bir Heyecan XXL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.22

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
Sana 50kere de 100kere de söylesek sen degismeyeceksin birader. Allah yolunu bahtini acik etsin
Yalovada tersanede çalışıyorum firma maaşı vermiyor ben böyle firmayı ne yapayım işi bırakacağım gurbetteyim taş mı yiyeyim nasıl iş bu ya

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,765
11,038
113
daha geçen sene yine betboo 150k mı ne xxl tutturduğumda günlük 15 15 çek dediler onu da hergün göndermiyolardı arada tekliyodu baya bi yol katetmişler iyi olmuş ama eski xxl ler daha iyiydi oran min 1.10 du
Olsum dost cekimi hizli gondersinler de oran 1.20 olsun minimum. Gec gelen cekimden nefret ediyorum

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
daha geçen sene yine betboo 150k mı ne xxl tutturduğumda günlük 15 15 çek dediler onu da hergün göndermiyolardı arada tekliyodu baya bi yol katetmişler iyi olmuş ama eski xxl ler daha iyiydi oran min 1.10 du
Taksitle gelen para fayda etmiyor knk bu sefer Hızlı göndermişler o yönden güzel bide

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,245
7,354
113
Helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...