- 15,889
- 15,699
- 113
Tebrikler dost hayrini gor dunku liste aciklanmadi hallettinmi o isi yoksa biz yokmuyuz bisey anlamadikeveeet bu da geldi gelecek gidecek kalmadı betboo eskisi gibi değil eskiden olsa 2-3 hafta süründürürdü
Tebrikler dost hayrini gor dunku liste aciklanmadi hallettinmi o isi yoksa biz yokmuyuz bisey anlamadikeveeet bu da geldi gelecek gidecek kalmadı betboo eskisi gibi değil eskiden olsa 2-3 hafta süründürürdü
8. Aynı soruyu sorusunTebrikler dost hayrini gor dunku liste aciklanmadi hallettinmi o isi yoksa biz yokmuyuz bisey anlamadik
Ee ipleyip 1 kere cevap vermekde bu kadar zor olmamalı 3 kere sordum bu arada 😄8. Aynı soruyu sorusun
olsun ben onu anliyorum. şuanda sirtina pence atmaya calişan en az 10 roll sirtlani vardir. koparmaya calisan en az 10 kisi yapismistir. hiç alinmam bana atmasi atmamasi onemli degil. onu en iyi ben anlarim suanda trip atanlar dm atanlar kusenler trip yapanlar doludurO suan hicbisey hatirlamaz dost 😄
Bugun bu konuda mi nöbetin dost@atabay123 Tebrikler dost Sitelerin arayüzü saçma geliyor Tumbet daha iyi bence
Günaydın knk mesaiye hoşgeldin 😃Metooo mesai başladımı
Vayyy günaydin kankam hoş buldum bana para veğğğğğ bana para veğğğğğGünaydın knk mesaiye hoşgeldin 😃
Hey corc versene borç olmaz maykil bende de yok 😃Vayyy günaydin kankam hoş buldum bana para veğğğğğ bana para veğğğğğ
Hergün kafa iyice gidiyor kanka sonumuz hiç hayırlı değilHey corc versene borç olmaz maykil bende de yok 😃
Kupon yapamıyorum ya elim ayağım titriyor şuan 😃Hergün kafa iyice gidiyor kanka sonumuz hiç hayırlı değil![]()
He olabilirTasincam falan demisti onla mesguldur
Hosbulduk knkVayy fakir düşmanı meşhur osimhen dostumuz da gelmiş hoş gelmiş
Daha adam yemek bile yemedi 😔Bugun bu konuda mi nöbetin dost