- 3,937
- 2,911
- 113
Bu kupon olur ama sana Bi tavsiye bu oyun diğer kumarlara benzemez çok yüklenme belliki acemisin küçük parayla supriz yakalamaya çalış bu kupon yüzde 80 tutar para verir inşallahBunu yakalayalım artık yaEkli dosyayı görüntüle 820361
1 tek 1 tek girdik kocaman kupona bu oyun oynanmaz at İstanbulda kısavade atları geçmiş virajda yürüyecek hali kalmadı1 numara sonuncu oldu 1.10 oran 5 at koşuyor zaten![]()
Kanka dediğin gibi acemiyim. Diyelim kupon kazandı en kötü ihtimalde ne öderBu kupon olur ama sana Bi tavsiye bu oyun diğer kumarlara benzemez çok yüklenme belliki acemisin küçük parayla supriz yakalamaya çalış bu kupon yüzde 80 tutar para verir inşallah
Sana en azını ve en yükseğini yazıcam simdiKanka dediğin gibi acemiyim. Diyelim kupon kazandı en kötü ihtimalde ne öder
Bekliyorum kankaSana en azını ve en yükseğini yazıcam simdi
Dost tutan atların ganyanini bi talih web sitesinden bak sonra attığım siteden ganyanlari Yaz gösteriyor https://6gneverir.com/Kanka dediğin gibi acemiyim. Diyelim kupon kazandı en kötü ihtimalde ne öder
En az 310 lira en çok 19750 lira atlara göre değişir biraz koşsun sekillensin ne vereceğini soylerimBekliyorum kanka
En çok 56bin yanlış bakmışım 6ganyan ne verir. Com zor yanılırBekliyorum kanka
Kanki 3 gündür burda oynayanların kuponunu oynuyorum ilk attan yatıyor kendim bi deneyeyim dedimEkli dosyayı görüntüle 820366Paylastigim kuponu oynasans iste bende oynamışim mâkul bir kupon . Bak şuanda bu oynadığın paralar hiç bilmeyen birisi için çok büyük paralar 40 yildir oynayan adamlar senin gibi oynamıyor suan
Ekli dosyayı görüntüle 820366Paylastigim kuponu oynasans iste bende oynamışim mâkul bir kupon . Bak şuanda bu oynadığın paralar hiç bilmeyen birisi için çok büyük paralar 40 yildir oynayan adamlar senin gibi oynamıyor suan
2 koşuyu bildim kanka ama ganyanları ne bilmiyorum bakmayı sen bakabilir misinEn az 310 lira en çok 19750 lira atlara göre değişir biraz koşsun sekillensin ne vereceğini soylerim
Geçen sana attım tekimiz gelmemişti 6800 vermişti 5 de kalmistikKanki 3 gündür burda oynayanların kuponunu oynuyorum ilk attan yatıyor kendim bi deneyeyim dedim
Güzel para yaptı altılı 3/3 gidiyorum vurursak iyi para gelicek2 koşuyu bildim kanka ama ganyanları ne bilmiyorum bakmayı sen bakabilir misin
Bundan sonra ki ayaklarda hepsi favori gelirse 598 tl hepsi supriz gelirse senin kuponda olan 25bin tl veriyor gelen atlara göre değişir2 koşuyu bildim kanka ama ganyanları ne bilmiyorum bakmayı sen bakabilir misin
Yani yatırdığım parayı bile mi alamıyorum şuan favori gelirse hepsiBundan sonra ki ayaklarda hepsi favori gelirse 598 tl hepsi supriz gelirse senin kuponda olan 25bin tl veriyor gelen atlara göre değişir