- 6,430
- 2,647
- 113
Alicam bol şanslarBirinci koşu sakat biraz ama ben ilk at 2 Direkli ağası tutuyom sürpriz biraz
Alicam bol şanslarBirinci koşu sakat biraz ama ben ilk at 2 Direkli ağası tutuyom sürpriz biraz
Valla jokeyde tam adamı hisman çizik bizi yakmasa bari ilk ayaktan 😀Bence önde boş kalcak fazla üstüne gidicek at bulamadım virajı 2-3 boyla dönerse yakalayamazlar
Altılı orana bakmaz dostum genel ikramiye neyse o altılıyı tutturanlar arasında bölünür. Az kişi tutturduysa çok para kazanırsın 6tlye bile 15-16 milyon kazanma ihtimalin varKanka kazanç oldu diyelim bu kupon ve sırayla ganyan lar 3 - 2 - 5 -2 -3 - 6 geldi diyelim birbiri ile çarpımı 1080 yapar. Kazancın 1080 tl mi oluyor
6 TL ye öyle bir ihtimal yok o eskiden di minumum oynanma parası yükseldi 😀Altılı orana bakmaz dostum genel ikramiye neyse o altılıyı tutturanlar arasında bölünür. Az kişi tutturduysa çok para kazanırsın 6tlye bile 15-16 milyon kazanma ihtimalin var
Senin kupondan esinlendim böyle bişi denedim bende kralBol şans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 820327
1. Koşuyu 1 nolu odhantay kazanirSenin kupondan esinlendim böyle bişi denedim bende kral
Kopup gelmez basar gider çünkü önde gidiyo hep 😂😂Dirkeli ağası kop gel
Hshshsh hadi bakalımKopup gelmez basar gider çünkü önde gidiyo hep 😂😂
1/1 başladık bakalımBol şans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 820327
Ben normalde 1.ayak 1 tek 2.ayak 1 tek yazmıştım sen ilk ayağa 1 i yazmamışsın dostSenin kupondan esinlendim böyle bişi denedim bende kral
Bende 1 i tutuyordum kafayı alacaginida düşündüm zaten 2 numara oyuzden benim kafamda koşmadi sablona ilk 2 Yİ eklemiştimSürprize bastık 1 e binan kurnazlık yaptı kafaya o çıkardı bitirdi
Valeria bu gruba gecilirse Urfa ya gitsinHadi valeria tek attım seni üzme ikinci ayaktan