Beşli ganyan için yüksek miktar senin kupon ama inşallah supriz gelirde parayı katlarsın atyarışı.com a üye ol orada ortak altılı seçeneği var yarın büyük kuponlar yapıcam onlardan pay al küçük küçük 10da 1 pay 300 TL kullanıcı adım Sansalo orada benim kuponları görürsün yarın 10da paylasicam akşama kadar yarış oynamış olursun tecrübe kazanırsın yarın bitmeden al belki büyük Bi altılı buluruzYani yatırdığım parayı bile mi alamıyorum şuan favori gelirse hepsi
kanka 560 verir en kötü dedin ya 6 misli kupon ya 560 x 6 mı olur. Çok sordum kusura bakmaBeşli ganyan için yüksek miktar senin kupon ama inşallah supriz gelirde parayı katlarsın atyarışı.com a üye ol orada ortak altılı seçeneği var yarın büyük kuponlar yapıcam onlardan pay al küçük küçük 10da 1 pay 300 TL kullanıcı adım Sansalo orada benim kuponları görürsün yarın 10da paylasicam akşama kadar yarış oynamış olursun tecrübe kazanırsın yarın bitmeden al belki büyük Bi altılı buluruz
Çoktan kâr bıraktı yazdığın gibi gelirsekanka 560 verir en kötü dedin ya 6 misli kupon ya 560 x 6 mı olur. Çok sordum kusura bakma
Evetkanka 560 verir en kötü dedin ya 6 misli kupon ya 560 x 6 mı olur. Çok sordum kusura bakma
Zaten biyerlerde supriz gelir 150 bine kadar yolu var senin kuponunkanka 560 verir en kötü dedin ya 6 misli kupon ya 560 x 6 mı olur. Çok sordum kusura bakma
kanka 560 verir en kötü dedin ya 6 misli kupon ya 560 x 6 mı olur. Çok sordum kusura bakma
11 halis karataş da geldi
Tebrikler kuzen sen kazandinEkli dosyayı görüntüle 820319Haydi uzun zaman sonra para yükleyip yaptık altıli bolsans rastgele
En düşük 7-8kTebrikler kuzen sen kazandin
Burada 9 u son ayak 7yi getirirsen 30 bin alırsın 6 misline bizim altılı cacık oldu favori geldi ilk ayaktan sana Bolşans11 halis karataş da geldi
Kanka bir sonraki koşuda 6 yada 9 gelir miEn düşük 7-8k
9 gelir mi sence kanki istatistik vs bilgin ne diyorBurada 9 u son ayak 7yi getirirsen 30 bin alırsın 6 misline bizim altılı cacık oldu favori geldi ilk ayaktan sana Bolşans
Yazdığın gibi gelsin kardeş at atı geçer bu işin bileni yok9 gelir mi sence kanki istatistik vs bilgin ne diyor
Eyvallah dost saolasınYazdığın gibi gelsin kardeş at atı geçer bu işin bileni yok
Hipodrom, atyarışı.com, bitalihAt yarislarinda kayıt bonusu veren siteler hangilerri
Ekuri.com 100 tl veriyor sonduzluk.com bitmediyse 100 veriyorAt yarislarinda kayıt bonusu veren siteler hangilerri