- 17,800
- 13,608
- 113
Slotta kuponun parasını çıkarttım geldim 😂 kaybederse bir kupon daha patlatiriz
Slotta kuponun parasını çıkarttım geldim 😂 kaybederse bir kupon daha patlatiriz
Bilmiyorum dayı şansa kazandım 😂)) işini biliyon sen..iyi yapmissin
Bugun bir kişiden 250 aldim 5 kişiye para attim dost 10k para yaptim slotta psg ye bastim gitti maalesef bende olsa emin ol kisi ayird etmeden mümkün mertebe elimden ne geliyorsa yaparimNeyse yakinda yine etrafinda kimse kalmayinca gel abin degisik felsefelerle etkilemeye devam etsin seni 😁
Gozun aydın slotta devam et kankaSlotta kuponun parasını çıkarttım geldim 😂 kaybederse bir kupon daha patlatiriz
18 k oldu kasa bakalım maç gelirse daha büyük devamGozun aydın slotta devam et kanka
Oh olmuş sana önüne gelene ne diye para veriyonBende numarası da var. Tc si de var herşeyi var şuanda
Basket bass18 k oldu kasa bakalım maç gelirse daha büyük devam
Anlamiyom reis hiçBasket bass
Buz hockey ?Anlamiyom reis hiç
Büyük gitme dost yavaş yavaş ilerle büyük düşündün mü elinde ne varsa gider emin ol sakin şekilde hareket et ole daha iyi kazanirsin18 k oldu kasa bakalım maç gelirse daha büyük devam
Çok kızgındım brocan helal et stress attım biraz da bu gevşeğin banı neden açıldı hala milleti dolandırıyor ??Üslubunuz ile yorumlar yapılır ise sevinirim dostum.
Psg yaktı bizi baskanim sizidemi yaktiÜslubunuz ile yorumlar yapılır ise sevinirim dostum.
Takilma bole şeylere sal gitsin bi daha yapmazsın olur biterÇok kızgındım brocan helal et stress attım biraz da bu gevşeğin banı neden açıldı hala milleti dolandırıyor ??
Puahha o nasil yazis puahahBuz hockey ?
Ice hokeyiPuahha o nasil yazis puahah
1 gole 1.50 veriyor 75e kadar gelirse umut var5.5 üst oranı 4 de dayandı zor görünüyor