Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling askorpinoz / Kasa 7k Hedef 3-5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,480
12,416
113
Açıklamada borç yazmadığın sürece birşey olmaz ki
Görecek yarın forumda ne kadar insanı dolandırdıysa hepsinin ahı çıkacak ne kadar sürer bilmem fakat illaki ceza yiyecek bende artık ifşa modunu açtım direk pat diye konulara ss vurucam isterse adminler beni banlasın umrumda değil iyi niyetimizi piç etmekten bıkmadı gavatlar aq yazık ölüsü 150 kişiye yardım etmişliğim var ama dolandırılmak koyuyor cebimdeki son 2-3 bin lirayı vermişliğim hibe etmişliğim var durumu olmayan dostlara helali hoş olsun..

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Görecek yarın forumda ne kadar insanı dolandırdıysa hepsinin ahı çıkacak ne kadar sürer bilmem fakat illaki ceza yiyecek bende artık ifşa modunu açtım direk pat diye konulara ss vurucam isterse adminler beni banlasın umrumda değil iyi niyetimizi piç etmekten bıkmadı gavatlar aq yazık ölüsü 150 kişiye yardım etmişliğim var ama dolandırılmak koyuyor cebimdeki son 2-3 bin lirayı vermişliğim hibe etmişliğim var durumu olmayan dostlara helali hoş olsun..
Kaç TL aldı senden

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,129
3,578
113
İlk yarı bitti daha Şili de

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,480
12,416
113
Dost bu gece vurrr parayı bol şans kusura bakma konunu piç ettim hakkını helal et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...