- 20,480
- 12,416
- 113
@askorpinoz dostum konunu kirlettim hakkını helal et seviliyorsun
Açıklamada borç yazmadığın sürece birşey olmaz ki
Görecek yarın forumda ne kadar insanı dolandırdıysa hepsinin ahı çıkacak ne kadar sürer bilmem fakat illaki ceza yiyecek bende artık ifşa modunu açtım direk pat diye konulara ss vurucam isterse adminler beni banlasın umrumda değil iyi niyetimizi piç etmekten bıkmadı gavatlar aq yazık ölüsü 150 kişiye yardım etmişliğim var ama dolandırılmak koyuyor cebimdeki son 2-3 bin lirayı vermişliğim hibe etmişliğim var durumu olmayan dostlara helali hoş olsun..Açıklamada borç yazmadığın sürece birşey olmaz ki
yahu banlansa ne olacak dostBen hala anlamıyorum bu lavuğu niye bu zamana kadar banlamıyolar dolandırıcı olduğu belli
Kankacım bir sen kaldın amq hemen atim 🤣🤣🤣♥cihan 500 var mı kardeşim 100k cekicem 50 50 bölüşürüz![]()
Ban yemiş yeni açılmış onu hayattan banlatıcam haberi yok görecek..yahu banlansa ne olacak dost
başka nickle geri gelecek
ailesi ulaşıp bana yalvaracak acırsam şerefsizimBan yemiş yeni açılmış onu hayattan banlatıcam haberi yok görecek..
Kaç TL aldı sendenGörecek yarın forumda ne kadar insanı dolandırdıysa hepsinin ahı çıkacak ne kadar sürer bilmem fakat illaki ceza yiyecek bende artık ifşa modunu açtım direk pat diye konulara ss vurucam isterse adminler beni banlasın umrumda değil iyi niyetimizi piç etmekten bıkmadı gavatlar aq yazık ölüsü 150 kişiye yardım etmişliğim var ama dolandırılmak koyuyor cebimdeki son 2-3 bin lirayı vermişliğim hibe etmişliğim var durumu olmayan dostlara helali hoş olsun..
Geçmiş olsunDün gece attım işte 510 muamelede orospunun doğurduğu şuanda bu mesajları görüyor zaten anası sikişik @Farukozturkjk19033
Aynı şeyi bana yaptı.ben malesef ddm
Geçmiş olsun canoDost bu gece vurrr parayı bol şans kusura bakma konunu piç ettim hakkını helal et
Sağol dostGeçmiş olsun cano
Iban at kanka 300 atalım sana yoksa bizi bu forumda barindirmazsin bi rol yap kendine gelSağol dost
BhenIban at kanka 300 atalım sana yoksa bizi bu forumda barindirmazsin bi rol yap kendine gel
Bize de bi kere iban at roll yap adima demedin ah ahIban at kanka 300 atalım sana yoksa bizi bu forumda barindirmazsin bi rol yap kendine gel