- 103,074
- 58,219
- 113
Parayi gormus hemen yazmis 😁Bahsettiginiz dolandırıcı bu mu?
Parayi gormus hemen yazmis 😁Bahsettiginiz dolandırıcı bu mu?
Yaşıyor mu hala
Bol şans brocan başarırsın umarım 🙏 kasan sağlamSabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
İyi geceler dost 🤣🤣🤣🤣Bahsettiginiz dolandırıcı bu mu?
O piç beni daha dün gece dolandırdı savcılığa veriyorum sabah boku yedi @Farukozturkjk19033 dayım başsavcıBahsettiginiz dolandırıcı bu mu?
Gaza geldik ya gelirse 100k.yi zorlariz amaBol sans bro.dusuk oran dedigin bumu? 😁
Rahat olun ayvayı yedi.O piç beni daha dün gece dolandırdı savcılığa veriyorum sabah boku yedi @Farukozturkjk19033 dayım başsavcı
Olum soylemesen gormucem valla umudu kesyiydimnublense 2-0 oldu la
Sonra ne yazdı ya babaannemi morgdan alacam da bi 500 lira yarın atacam söz falan mı yazdıGaza geldik ya gelirse 100k.yi zorlariz ama
millet faruk'a odaklandı puhahaOlum soylemesen gormucem valla umudu kesyiydim
Bol şanslar dostumSabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
Keyfim yerine geldi nublense iy atması çok onemliydi yoksa olmazdi 2.5 şu an ihtimal baya artttimillet faruk'a odaklandı puhaha
tetikteyiz kardeşim
Cevap vermedim 😂Sonra ne yazdı ya babaannemi morgdan alacam da bi 500 lira yarın atacam söz falan mı yazdı
İlk yarı olması iyi olduKeyfim yerine geldi nublense iy atması çok onemliydi yoksa olmazdi 2.5 şu an ihtimal baya arttti