- 20,668
- 12,504
- 113
Sen batmadın mı amq nerden buldun yine parayıIban at kanka 300 atalım sana yoksa bizi bu forumda barindirmazsin bi rol yap kendine gel
Sen batmadın mı amq nerden buldun yine parayıIban at kanka 300 atalım sana yoksa bizi bu forumda barindirmazsin bi rol yap kendine gel
Sino erhan ile benim aramda ince bir hukukkk var sen bilmennn 🤣🤣Bize de bi kere iban at roll yap adima demedin ah ah
10k yatırdık gitti kayip bonusu aldik az biraz kurtardık 1k puabhaSen batmadın mı amq nerden buldun yine parayı
tarlayı sat dedim dün geceSen batmadın mı amq nerden buldun yine parayı
Sen bana atmadan hayatta sana atmam puhahaBize de bi kere iban at roll yap adima demedin ah ah
500k vardir oyle boyle bitirir bi kac guneSen batmadın mı amq nerden buldun yine parayı
Seni kendi rolumun listesine alip atmistim 200 tl ah ah insan oglu unutur iste yggSen bana atmadan hayatta sana atmam puhaha
Yok la enbet 100 lira cekilis vardi onu 500 yaptim cektim baska param yok500k vardir oyle boyle bitirir bi kac gune
Bende sana verdim ama zamanında tek taraflı olsaydi çoktan iade etmiştim puahaSeni kendi rolumun listesine alip atmistim 200 tl ah ah insan oglu unutur iste ygg
Yalvariyorum at artık şu ibaniSino erhan ile benim aramda ince bir hukukkk var sen bilmennn 🤣🤣
Git bak sen rollden vermissin ben oylesine verdim bak dm alintiladimBende sana verdim ama zamanında tek taraflı olsaydi çoktan iade etmiştim puaha
Elbet bir gün dost puahhaGit bak sen rollden vermissin ben oylesine verdim bak dm alintiladim
Benim aslinda kritik zamanda iyiligimin dokunmadigi cok az insan varsdir burda puhahsf yfgElbet bir gün dost puahha
Felsefeci gibi konuştun dost çok etkilendim puabaBenim aslinda kritik zamanda iyiligimin dokunmadigi cok az insan varsdir burda puhahsf yfg
Estağfurullah reis@askorpinoz dostum konunu kirlettim hakkını helal et seviliyorsun
Puahah psg bizi paket etti bunlar da seni edecek galiba dostBu dalyarklar daha gol atmamış
Neyse yakinda yine etrafinda kimse kalmayinca gel abin degisik felsefelerle etkilemeye devam etsin seni 😁Felsefeci gibi konuştun dost çok etkilendim puaba