Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Senin otobüs ne zaman ki gir bı gbtye veya karakola git böyle durum var de ceza tutanağını imzala geç olmadık yerde alırlar ugrasirsin
bence karakola gidip durumu anlat yolda yapacagı işlemi şimdiden yapsınlar yolda öyle bi durum olursa evrağı gösterir geçersin

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
2,520
113
geçen haberlerde gördüm otobusu bekletmişler salak kaçak olan kişide gülüyor dayak yemekten kurtulmuş diğer yolcular tarafından
Demi değişik bazı insanlar beklettiysen madem gel bı özür dile yalandan helallik işte otur yerine madem

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
2,520
113
Ben normalde yakalama olduğu için bilet kestirmeden binerim otobüse o gün kestireyim dedim aldılar beni sınav vardı bı kaç gün sonra ile giderken kimlik kontrole girdik orda yakalanmadan sınava giremiyorum🙂

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Senin otobüs ne zaman ki gir bı gbtye veya karakola git böyle durum var de ceza tutanağını imzala geç olmadık yerde alırlar ugrasirsin
Ben suan hicbi sey anlamadim
bence karakola gidip durumu anlat yolda yapacagı işlemi şimdiden yapsınlar yolda öyle bi durum olursa evrağı gösterir geçersin
Karakolda beni alip askere goturmesinler :D 5 6 ay kacak oldum parayi da bir ay icinde odemedim diye, karakola gitsem nasil bi islem olur onu net biliyo musunuz? Eger kagit imzalayip gececeksem karakola gideyim tabi

styks

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
70
28
Şuna bak yine ağzı olan konuşmuş burada jandarma er almıyor bilmem ne diye 🤣 5 aydır jandarmayım ve er im. Şafak 27 saygılar.

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Ben normalde yakalama olduğu için bilet kestirmeden binerim otobüse o gün kestireyim dedim aldılar beni sınav vardı bı kaç gün sonra ile giderken kimlik kontrole girdik orda yakalanmadan sınava giremiyorum🙂
dua edin direk birliğe teslim etmiyorlar zamanında benim arkadası jandarma paketledi çevirmede doğru birliğe teslim sikee sikee yaptıı :D :D :D

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
y
Karakolda beni alip askere goturmesinler :D 5 6 ay kacak oldum parayi da bir ay icinde odemedim diye, karakola gitsem nasil bi islem olur onu net biliyo musunuz? Eger kagit imzalayip gececeksem karakola gideyim tabi
yok eskisi gibi teslim etmiyorlar devlet herseyi paraya döktü

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
2,520
113
Yok ya öyle bişey olmaz ceza yazarlar şu sürede muayene git falan diyorlardi askerlik şubesine falan kendin gidersen hemen cezada indirim diyede duymustum

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
y

yok eskisi gibi teslim etmiyorlar devlet herseyi paraya döktü
Şuna bak yine ağzı olan konuşmuş burada jandarma er almıyor bilmem ne diye 🤣 5 aydır jandarmayım ve er im. Şafak 27 saygılar.
Dostum sen jandarmaysan dogru mudur bu? Simdi ben bikere kacak durumdan dolayi cevrildim para cezasi yazildi 1 ay icinde de odemedim. 5 6 ay gecti. Simdi karakola gidip boyle boyle durumu anlatsam kagit imzalatip gecerler mi

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Yok ya öyle bişey olmaz ceza yazarlar şu sürede muayene git falan diyorlardi askerlik şubesine falan kendin gidersen hemen cezada indirim diyede duymustum
valla ben geçen taze taze 239 k verdim ocakta belli olcak yer

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
309
63
Hic birsey olmuyor dost yine tutanak tutarlar bir yere götürme yok ben kac yıldır kac tane tutanak yedim bilmiyorum İstanbulda zaten artık tutanak bile tutmuyorlar
Beyler askerlik yonetmenliginden bilgisi olanlara bi sorum olacak. Benim askerlik şubatta gelmisti. Martta otobuste kimlik kontrolu yaparken jandarma otobusten indirip tebliğ yapti imza falan attirdi bi kagida asker kacagiyim diye. Simdi tekrar jandarma polis cevirse 5 6 ay oldu. Nasil bi islem yaparlar bilgisi olan var mi ?

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Hic birsey olmuyor dost yine tutanak tutarlar bir yere götürme yok ben kac yıldır kac tane tutanak yedim bilmiyorum İstanbulda zaten artık tutanak bile tutmuyorlar
Agzin bal yesin ya otobuste falanda mi bisey olmuyo karakola bile gitmeyek o zaman

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
biz ne diyoz sen ne diyorsun dostum farklı konu hayırlı teskereler sana

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
309
63
Agzin bal yesin ya otobuste falanda mi bisey olmuyo karakola bile gitmeyek o zaman
Yok dostum hic biesey olmaz otobüsü cevirselerde orda hemen tutanak tutarlar 15gun içinde askeriyeye gidicem diye 5dk onun resmini çek birdahaki cevirmelerde onu goster birsey olmaz yurt dışına bile çıkabilirsin

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
2,520
113
Yok dostum hic biesey olmaz otobüsü cevirselerde orda hemen tutanak tutarlar 15gun içinde askeriyeye gidicem diye 5dk onun resmini çek birdahaki cevirmelerde onu goster birsey olmaz yurt dışına bile çıkabilirsin
İşte bazı memurlar karakolda tutacaz tutanağı diyebiliyor ondan dolayı biz git karakola göz dedik yoksa bişey olmaz dedim gibi kral ama kafa rahat yolculuk etsin diye dedik

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
İşte bazı memurlar karakolda tutacaz tutanağı diyebiliyor ondan dolayı biz git karakola göz dedik yoksa bişey olmaz dedim gibi kral ama kafa rahat yolculuk etsin diye dedik
zaten git anlat hemen işlem yapmaya çalışmaz kötü niyet olarak , yol yordam gösterir sana prosodürü anlatır söyle olur diye

styks

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
70
28
Dostum sen jandarmaysan dogru mudur bu? Simdi ben bikere kacak durumdan dolayi cevrildim para cezasi yazildi 1 ay icinde de odemedim. 5 6 ay gecti. Simdi karakola gidip boyle boyle durumu anlatsam kagit imzalatip gecerler mi
Dostum kaçaksan eğer yakalanmadığın her gün için 42 tl yakalandıktan sonra şubeye gidip yoklama yaptırmadıysan her gün 94 tl işleniyor. 2 kez yakalanma hakkın var 3.sünde direk karakola götürülürsün. Parayı cezasını da askerden döndükten sonra da ödeyebilirsin ama o ceza öyle yada böyle ödenecek.