Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,598
113
Askerde ot sular ot biçersin arada kozolak çoğunlukla ayak işi yemekhane vs.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,359
17,271
113
Evet kanunen 29 yaşına kadar erteleyebiliyorsun. Ben de 29 yaşında 6 ay gittim. Geç gitmek her türlü avantaj ya. Beni direk çavuş yaptılar. Bazı yeni uzmanlar ve sözleşmeli subaylar mesai saati dışında abi diyordu. Tabi bu insanlarla kurduğun iletisime de bağlı. Yaşının adamı olmazsan bi faydasını görmezsin.
Hiç katılmıyorum askerlik kesinlikle geç yapılmaz arada inanılmaz bir kuşak farkı olduğunu hissediyorsun salak salak şakalar espriler tuvalet adabı görmemiş çocuklar kendini bı halt sanan tipler falan filan kısacası yaş ileride gidince kafa kaldirmiyor yaşıt bı kaç kişi arıyor insan eğer hiç yaşıtın yoksa hepten sıkıntı hiç zaman gecmez

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Hiç katılmıyorum askerlik kesinlikle geç yapılmaz arada inanılmaz bir kuşak farkı olduğunu hissediyorsun salak salak şakalar espriler tuvalet adabı görmemiş çocuklar kendini bı halt sanan tipler falan filan kısacası yaş ileride gidince kafa kaldirmiyor yaşıt bı kaç kişi arıyor insan eğer hiç yaşıtın yoksa hepten sıkıntı hiç zaman gecmez
bana iyisi denk gelmiş o zaman dost. dediğim gibi gül gibi 6 ay geçirdim