- 2,250
- 1,051
- 113
Bedelli kankaÇürük nasıl aldın la
Bedelli kankaÇürük nasıl aldın la
Ne kadardı parasıBedelli kanka
Yok memurum kankaKumardan mu vurdun bedelli parasını kanka 😀
124 bin şu an 280 olmuşNe kadardı parası
Bedelli çok mu rahat kanka. Fazla iş yaptırdılar mı sizeBedelli kanka
JskskalYok memurum kankakredi cektim ama bedelli parasını da kumarla ödedim sonra +300k kazandım 2 saatte -600k borca girdim. Hızlı yaşıyoruz biraz hayatı
Hahahahaha baya hızlısın kanka bol şanslarYok memurum kankakredi cektim ama bedelli parasını da kumarla ödedim sonra +300k kazandım 2 saatte -600k borca girdim. Hızlı yaşıyoruz biraz hayatı
Kanka şöyle söyleyeyim 120k daha ver 20 gün de gelme deseler gitmezdim.Zulüm gibi vallaBedelli çok mu rahat kanka. Fazla iş yaptırdılar mı size
Nerde yaptın knkKanka şöyle söyleyeyim 120k daha ver 20 gün de gelme deseler gitmezdim.Zulüm gibi valla
Vay muro tertip çıktık kaça kaçGüle güle git 18 sene önce askerlik yaptım
Keşke hiç bulaşmasaydım şimdi altımda arabam vardı kanka gülmeme bakma. Ağlayacağıma kendimi pozitifleyip intihar etmiyoruz işteHahahahaha baya hızlısın kanka bol şanslar
İdda için para lazımsa 6 ayda uzatBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
88 1Vay muro tertip çıktık kaça kaç
Yanlış hesap 86/2 tertip değil😀
Kanka intihar çözüm değil ki valla intihar edecekken 20 bin kredi kartında vardı avans çekemiyordum gittim bi post makinesinde yüzdelik karşılığında harcadım 14k aldım dedim son bi kupon yapayım onu da sonra intihar ederim oda gelmedi intihar da etmedim 😅Keşke hiç bulaşmasaydım şimdi altımda arabam vardı kanka gülmeme bakma. Ağlayacağıma kendimi pozitifleyip intihar etmiyoruz işte
Tutmadı O zamanYanlış hesap 86/2 tertip değil😀
Isparta da yaptım kanka. Aralık-ocak dönemi. Kışın sakın gitme. Dondum valla. Hayatımda bu kadar eziyet çekmemiştim. Soğuk öyle bir içine işliyor ki dışarda 5 dakika yapılacak içtima 5 saat gibi geliyordu. Sabah saat 5.30 ta ictima yapılır bir de o soğukta 1.5 saat komutanların gelmesini beklerdik dışardaNerde yaptın knk
Çok hızlı yasiyormussunuz memur bey🤣Yok memurum kankakredi cektim ama bedelli parasını da kumarla ödedim sonra +300k kazandım 2 saatte -600k borca girdim. Hızlı yaşıyoruz biraz hayatı
annem babam emır vermıyo bana adamın bırı gelıcek emır verıcek cok sacma bu askerlıkIsparta da yaptım kanka. Aralık-ocak dönemi. Kışın sakın gitme. Dondum valla. Hayatımda bu kadar eziyet çekmemiştim. Soğuk öyle bir içine işliyor ki dışarda 5 dakika yapılacak içtima 5 saat gibi geliyordu. Sabah saat 5.30 ta ictima yapılır bir de o soğukta 1.5 saat komutanların gelmesini beklerdik dışarda
Hahahaha. O değil bir de memur olayım kumarı bırakacam diye kendime söz vermiştim. Sözümü de tutamadımKanka intihar çözüm değil ki valla intihar edecekken 20 bin kredi kartında vardı avans çekemiyordum gittim bi post makinesinde yüzdelik karşılığında harcadım 14k aldım dedim son bi kupon yapayım onu da sonra intihar ederim oda gelmedi intihar da etmedim 😅
Delirdik kanka valla