Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
İdda için para lazımsa 6 ayda uzat

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Keşke hiç bulaşmasaydım şimdi altımda arabam vardı kanka gülmeme bakma. Ağlayacağıma kendimi pozitifleyip intihar etmiyoruz işte
Kanka intihar çözüm değil ki valla intihar edecekken 20 bin kredi kartında vardı avans çekemiyordum gittim bi post makinesinde yüzdelik karşılığında harcadım 14k aldım dedim son bi kupon yapayım onu da sonra intihar ederim oda gelmedi intihar da etmedim 😅
Delirdik kanka valla

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Nerde yaptın knk
Isparta da yaptım kanka. Aralık-ocak dönemi. Kışın sakın gitme. Dondum valla. Hayatımda bu kadar eziyet çekmemiştim. Soğuk öyle bir içine işliyor ki dışarda 5 dakika yapılacak içtima 5 saat gibi geliyordu. Sabah saat 5.30 ta ictima yapılır bir de o soğukta 1.5 saat komutanların gelmesini beklerdik dışarda

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
Isparta da yaptım kanka. Aralık-ocak dönemi. Kışın sakın gitme. Dondum valla. Hayatımda bu kadar eziyet çekmemiştim. Soğuk öyle bir içine işliyor ki dışarda 5 dakika yapılacak içtima 5 saat gibi geliyordu. Sabah saat 5.30 ta ictima yapılır bir de o soğukta 1.5 saat komutanların gelmesini beklerdik dışarda
annem babam emır vermıyo bana adamın bırı gelıcek emır verıcek cok sacma bu askerlık

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Kanka intihar çözüm değil ki valla intihar edecekken 20 bin kredi kartında vardı avans çekemiyordum gittim bi post makinesinde yüzdelik karşılığında harcadım 14k aldım dedim son bi kupon yapayım onu da sonra intihar ederim oda gelmedi intihar da etmedim 😅
Delirdik kanka valla
Hahahaha. O değil bir de memur olayım kumarı bırakacam diye kendime söz vermiştim. Sözümü de tutamadım :) Bu arada yanlış anlama yaşta öyle küçük değil 29 a dayadık yaşı