Güle güle git dostBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
Güle güle git dostBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
Ben 38 yıl önce yaptım askerliğiGüle güle git 18 sene önce askerlik yaptım
Ne askerliği bedelli yap bu devirde askerlikBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
bişey olmaz kaçağa düştüysen sadece idari para cezası var günlük 60 yada 90 tl arası olması lazım onunda zorla alıp götürmüyorlar yaniBeyler askerlik yonetmenliginden bilgisi olanlara bi sorum olacak. Benim askerlik şubatta gelmisti. Martta otobuste kimlik kontrolu yaparken jandarma otobusten indirip tebliğ yapti imza falan attirdi bi kagida asker kacagiyim diye. Simdi tekrar jandarma polis cevirse 5 6 ay oldu. Nasil bi islem yaparlar bilgisi olan var mi ?
Cok sagolasin bilgi icin dostum. Simdi tekrar otobusle bi yere gidicem de biliyorum yine arama olacak cunku 20 saatlik yol. Alip karakola falan goturmesinler bundan dolayi. Simdi gorseler yine kimlige bakip asker kacagiyim bisey demiyolar mibişey olmaz kaçağa düştüysen sadece idari para cezası var günlük 60 yada 90 tl arası olması lazım onunda zorla alıp götürmüyorlar yani
karakola götürür dostum idari para cezasını orada kesiyor diye biliyorum ama bulunduğun yerdede işlem yapabilirCok sagolasin bilgi icin dostum. Simdi tekrar otobusle bi yere gidicem de biliyorum yine arama olacak cunku 20 saatlik yol. Alip karakola falan goturmesinler bundan dolayi. Simdi gorseler yine kimlige bakip asker kacagiyim bisey demiyolar mi
Cok sagolasin bilgi icin dostum. Simdi tekrar otobusle bi yere gidicem de biliyorum yine arama olacak cunku 20 saatlik yol. Alip karakola falan goturmesinler bundan dolayi. Simdi gorseler yine kimlige bakip asker kacagiyim bisey demiyolar mi
Karakola çekebilirler otobüs biletinizi başkası üzerine Alman iyi olabilir senin için tabi kimlik sorgulama falan denk gelirse ozaman kaçışın olmaz otelde falan olsa ellerinde kagitla gelip imzanı alıp gidiyorlar ama otobüste çekebilirler karakola bilgin olsun kralBeyler askerlik yonetmenliginden bilgisi olanlara bi sorum olacak. Benim askerlik şubatta gelmisti. Martta otobuste kimlik kontrolu yaparken jandarma otobusten indirip tebliğ yapti imza falan attirdi bi kagida asker kacagiyim diye. Simdi tekrar jandarma polis cevirse 5 6 ay oldu. Nasil bi islem yaparlar bilgisi olan var mi ?
o kadar milletten de küfür yersin otobüs bekletildi diyeKarakola çekebilirler otobüs biletinizi başkası üzerine Alman iyi olabilir senin için tabi kimlik sorgulama falan denk gelirse ozaman kaçışın olmaz otelde falan olsa ellerinde kagitla gelip imzanı alıp gidiyorlar ama otobüste çekebilirler karakola bilgin olsun kral
Bu uc kez yakalanma mevzusu nedir hocam bana bikere teblig oldu bikere gorduler. Simdi ikinci olacak gorurlerse otobuste benden para mi alacaklar 6 7 ay birikmistir yoksa tutup karakola mi goturecekler?karakola götürür dostum idari para cezasını orada kesiyor diye biliyorum ama bulunduğun yerdede işlem yapabilir
valla bilemiyorum dostum birazda memurun insiyatifine kalmıs durum gibiBu uc kez yakalanma mevzusu nedir hocam bana bikere teblig oldu bikere gorduler. Simdi ikinci olacak gorurlerse otobuste benden para mi alacaklar 6 7 ay birikmistir yoksa tutup karakola mi goturecekler?
Bazen nereye kesildiyse ordan alıyorlar ama işte kimlik falan sorgulama denk gelirse problem saolsunlar beni gittiğim ilçenin terminalinde almışlardı ara duraklarin birinde alsa beklemezdi otobüs🤣o kadar milletten de küfür yersin otobüs bekletildi diye![]()
Ayvayi yedik o zamanKarakola çekebilirler otobüs biletinizi başkası üzerine Alman iyi olabilir senin için tabi kimlik sorgulama falan denk gelirse ozaman kaçışın olmaz otelde falan olsa ellerinde kagitla gelip imzanı alıp gidiyorlar ama otobüste çekebilirler karakola bilgin olsun kral
Senin otobüs ne zaman ki gir bı gbtye veya karakola git böyle durum var de ceza tutanağını imzala geç olmadık yerde alırlar ugrasirsinAyvayi yedik o zaman
geçen haberlerde gördüm otobusu bekletmişler salak kaçak olan kişide gülüyor dayak yemekten kurtulmuş diğer yolcular tarafındanBazen nereye kesildiyse ordan alıyorlar ama işte kimlik falan sorgulama denk gelirse problem saolsunlar beni gittiğim ilçenin terminalinde almışlardı ara duraklarin birinde alsa beklemezdi otobüs🤣