Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Hahahaha. O değil bir de memur olayım kumarı bırakacam diye kendime söz vermiştim. Sözümü de tutamadım :) Bu arada yanlış anlama yaşta öyle küçük değil 29 a dayadık yaşı
Reis valla yaşta geçmiş baya kumar gerçekten insanın hayatını kaydırıyor elinde Avucunda birşey bırakmıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun kazanırken de başka şeyler kaybediyorsun görmüyorsun elinde Avucunda hiç birşey kalmadığı zaman görüyorsun sonra akillanmayıp yine devam ediyorsun döngü böyle devam ediyor

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Reis valla yaşta geçmiş baya kumar gerçekten insanın hayatını kaydırıyor elinde Avucunda birşey bırakmıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun kazanırken de başka şeyler kaybediyorsun görmüyorsun elinde Avucunda hiç birşey kalmadığı zaman görüyorsun sonra akillanmayıp yine devam ediyorsun döngü böyle devam ediyor
Öyle valla aile de kumar oynadığımı biliyor. Evlendirmeye çalışıyorlar zorla işte sorumluluk alsın düzelir kafası sanırım. Benim de kafama yattı ama bunca borç varken nasıl evleneyim. Kendime güven de 0 zaten

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Öyle valla aile de kumar oynadığımı biliyor. Evlendirmeye çalışıyorlar zorla işte sorumluluk alsın düzelir kafası sanırım. Benim de kafama yattı ama bunca borç varken nasıl evleneyim. Kendime güven de 0 zaten
Reis bırakmadan evlenme valla ben yaptım boşandım sen yapma olmuyor bide borç içinde isen hele hiç girme o işe bırakacağına inanıyorsan iyi gelir ama bırakamazsan daha kötü olur ben bırakamadım üstüne her ay nafaka ödüyorum şuan

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
Hayırlı teskereler reis ne zaman yoklamayi yaptırdın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,586
113
Bana kalırsa sözleşmeli asker ol valla bak çözümde oluyor uzun süre yaptığın zaman subaylık sınavlarina girersin

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Reis bırakmadan evlenme valla ben yaptım boşandım sen yapma olmuyor bide borç içinde isen hele hiç girme o işe bırakacağına inanıyorsan iyi gelir ama bırakamazsan daha kötü olur ben bırakamadım üstüne her ay nafaka ödüyorum şuan
Hocam haklısın valla kumar bırakamazsak karıyı da kendimi de rezil etme durumu var. Bu arada borç para vs da sorun degil aslında ailem az çok bende para olmadığını biliyor zaten bana sen bul bir tane eli yüzü düzgün parayı da biz veririz diyorlar yeter ki evlen kafası var. Fakat bırakmadan evlenmeyi düşünmüyorum. Sorumluluk almak kumarı bıraktırma da etkili olabilir ama 1 sene sonra oynamayacağının garantisi yok. O yüzden tamamiyle bırakmadan evlenmeyi düşünmüyorum

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Isparta da yaptım kanka. Aralık-ocak dönemi. Kışın sakın gitme. Dondum valla. Hayatımda bu kadar eziyet çekmemiştim. Soğuk öyle bir içine işliyor ki dışarda 5 dakika yapılacak içtima 5 saat gibi geliyordu. Sabah saat 5.30 ta ictima yapılır bir de o soğukta 1.5 saat komutanların gelmesini beklerdik dışarda
Rezalet ya
Bende Samsun'da yaptım. Aynı dönemde gittim seninle. Felaket soğuk

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
6 ay gözünü kapatıp açıyorsun ve bitiyor zaten fazla ayrıntılara girme bence günün gelir gidersin gelirsin askerde ne olursan ol temizlik yaparsın ama bu kaçınılmazdır simdiden hayırlı tezkereler

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Kütahya hava piyade er olarak yaptım, hava ya da deniz rasgele oluyosun eğer okullu değilsen(milli savunma üniversitesi), onun dışında hava da yapsan denizde yapsan piyadesin tek değişen üniforman, jandarma ya da komando da sistem az buçuk farklı zorluk yaşayacağın acemilik o da 25-26 gün arası

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Hocam haklısın valla kumar bırakamazsak karıyı da kendimi de rezil etme durumu var. Bu arada borç para vs da sorun degil aslında ailem az çok bende para olmadığını biliyor zaten bana sen bul bir tane eli yüzü düzgün parayı da biz veririz diyorlar yeter ki evlen kafası var. Fakat bırakmadan evlenmeyi düşünmüyorum. Sorumluluk almak kumarı bıraktırma da etkili olabilir ama 1 sene sonra oynamayacağının garantisi yok. O yüzden tamamiyle bırakmadan evlenmeyi düşünmüyorum
Allah yardımcın olsun reis

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
Ulen askerliği bile çocuk oyuncağı da çevirdiler 6 ay askerlik mi olur yapanlar bilir 3 ayda yürümeyi zor öğreniyorlar zaten uygun adımda 😆😆😆

Tyky02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
111
37
28
6 gün sonra yolucuyum İstanbul maltepe

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
ben hala yoklama kaçağıyım parayı vurup gidelim bari :D ocaktan beri yoklama kaçağı

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
684
181
43
Oncelikle Rabbım hayırlı sağlıklı gidip gelmeni nasip etsin,ayrıca bende denizci olarak karada görev yapmistim acemi birliğim İskenderun usta birliğimde Çanakkale deydi dedigim gibi karada denizcilik yaptim :)

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,888
1,796
113
Acemi Isparta Eğirdir 95 gun (soğunu sikeyim)
Usta Siirt Eruh 12 ay (dağ taş ağaç yok)
Yok şöyle yok böyle vatan millet Sakarya demiycem fakat ne kadar sikilsekte aynı grupla tekrar olsa yine giderim.senin içinse jandarma piyade denizci havacı farkeden bişey olmayacak yeter ki gecinebilecegin 1 tane adam gibi adam olsun 1 sene 2 sene bile yaparsın şimdiden hayırlı tezkereler..