Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Kazasız git gel kral Kara kuvvetleri çıkar diye biliyorum jandarma er almıyor diye duymuştum ama net bilgik yok kazasız git gel demek için yazıyorum kral

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
4 yıllik üniversite mezunuysan jandarma havacılık cikabilir.Helikopter üslerine çıkıyor .çok rahat oluyor oradaki erler.ben yedek subaydim ama erler vardı.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Ortalık çok karışık benim ortanca kardeşim de yeni geldi 5-6 ay oluyor sağ salim atlatırsın umarım batıya düşmezsin

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
jandarma eskiden er alıyordu 6 ay a düştükten sonra almıyor deniz alır hava alır kara alır sana birde tavsiye vereyim eski bir rütbeli olarak
askere ilk gittiğin zaman acemi değil usta birliğine düştüğün yere göre ya kendini santrale atmaya çalış ya yazıcıyım pc işlerinden anlıyorum de :d
yoksa kışın soğukta nöbet di mıntıkaydı temizlikti getirdi götürdü bitmmez yazın zaten hiç çekilmiyo o yüzden baktın yol var ufak ufak yanaş elin ayağın düzgünse diksiyonun iyise komtanlar postasıda yapabiliyo şansına artık o

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,919
425
83
12 şehit var biride arkadaşım çok yakın yerini dolduracak kişiler lazım güle güle git kardeşim ihtiyaç var erlere diğer taraftan kurşun sıkanlarla pazarlık yapiyoruz bunca Şehit kanı yerde kaldı gündem deişmesi için 12 cana kıydılar bilerek yaptılar oraya gönderenler bunun böyle olacagınj zaten biliyordu aranan üstegmen diye gittiler madem masada pazarlık yaptın yerinide ögrenmek zor deil di ama siz çıkarlarınız için neyse

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
12 şehit var biride arkadaşım çok yakın yerini dolduracak kişiler lazım güle güle git kardeşim ihtiyaç var erlere diğer taraftan kurşun sıkanlarla pazarlık yapiyoruz bunca Şehit kanı yerde kaldı gündem deişmesi için 12 cana kıydılar bilerek yaptılar oraya gönderenler bunun böyle olacagınj zaten biliyordu aranan üstegmen diye gittiler madem masada pazarlık yaptın yerinide ögrenmek zor deil di ama siz çıkarlarınız için neyse
12 sehıt metan gazından zehırlenmıs dıyolar ama hıc mantıklı degıl teror bıttı dedıler bı kılıf uydurdular yıne allah rahmet eylesın

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Kara kuvvetleri hayırlı olsun reis