- 796
- 810
- 93
Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
Güle güle git 18 sene önce askerlik yaptımBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
muro ne alaka simdi shskkdkdGüle güle git 18 sene önce askerlik yaptım
Ben de anlamadım ki yazdım öyle 😄 😄 😄 😄muro ne alaka simdi shskkdkd
4 yıllik üniversite mezunuysan jandarma havacılık cikabilir.Helikopter üslerine çıkıyor .çok rahat oluyor oradaki erler.ben yedek subaydim ama erler vardı.Beyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
bu macta sag acık oynamıstım der gıbı demıssın reısGüle güle git 18 sene önce askerlik yaptım
jandarma eskiden er alıyordu 6 ay a düştükten sonra almıyor deniz alır hava alır kara alır sana birde tavsiye vereyim eski bir rütbeli olarakBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
12 sehıt metan gazından zehırlenmıs dıyolar ama hıc mantıklı degıl teror bıttı dedıler bı kılıf uydurdular yıne allah rahmet eylesın12 şehit var biride arkadaşım çok yakın yerini dolduracak kişiler lazım güle güle git kardeşim ihtiyaç var erlere diğer taraftan kurşun sıkanlarla pazarlık yapiyoruz bunca Şehit kanı yerde kaldı gündem deişmesi için 12 cana kıydılar bilerek yaptılar oraya gönderenler bunun böyle olacagınj zaten biliyordu aranan üstegmen diye gittiler madem masada pazarlık yaptın yerinide ögrenmek zor deil di ama siz çıkarlarınız için neyse
Yaş kaç moruk 😂😂😂Güle güle git 18 sene önce askerlik yaptım
Bende 6 ay önce 1 ay yaptım geldimGüle güle git 18 sene önce askerlik yaptım
Kara kuvvetleri hayırlı olsun reisBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
Çürük nasıl aldın laBende 6 ay önce 1 ay yaptım heldim
Kumardan mu vurdun bedelli parasını kanka 😀Bende 6 ay önce 1 ay yaptım geldim