http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik ( Kayseri )

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,450
4,184
113
Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize

Silence

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,146
287
83
Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Hayırlısıyla git gel. Hayırlı teskereler.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,645
1,761
113
Hayırlı tezkereler usta birliğinde aktif olursun yine

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,347
1,087
113
bedelli yapsaydın keşke reis. Çekilmez valla. Hayırlı teskereler

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,450
4,184
113
Saolun dostlar hepiniz amin inşallah tez zamanda biter de hızlıca dönerim memleketime

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,769
5,347
113
Hayırlı teskereler bana çok yakınsın