- 8,450
- 4,184
- 113
Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Hayırlı tezkereler reis 🧐Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Hayırlısıyla git gel. Hayırlı teskereler.Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
hayırlı teskereler dost 🫡Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Hayırlı teskereler kardeşimDostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
1 aya kalmaz telefonu halleder yine gelirsin forumaDostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
bedelli yapsaydın keşke reis. Çekilmez valla. Hayırlı teskerelerDostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
O kadar para verilmez dost bence ya yapcak bişi yok yapalım 6 aybedelli yapsaydın keşke reis. Çekilmez valla. Hayırlı teskereler
Ne bedellisi ya pembe taytlı misin sen. Zaten 1 ay yapıyor onlar da. Yaşlandığında geriye anıların kalacak zaten. 70 yaşında torununa zamanında ben de bı pembe taytlıydım demek istemezsin..bedelli yapsaydın keşke reis. Çekilmez valla. Hayırlı teskereler
Allah'a emanetDostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Hayırlı teskereler bana çok yakınsınDostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Hayırlı teskeler reisDostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize