http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik ( Kayseri )

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
186
61
28
Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
kral telefon kullanırsın sıkıntı yapma şu anda askerlık 6 aY ZATEN BEN DİYARBAKIRDA SUR ILCESINDE 10 AY DURDUM 2 AY ACEMI SAFRANBOLUDA YAPDIBİZE USTADA CARSI YOKDU DUSUN 10 AY INSAN GOREMEDIK bizim zamanımızda telefon tuslu kullanıyorduk ama androıd kacak gocek herkez kullanıyordu yakalattık tabı :D

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,688
597
113
Dostlar Forumda çok insan tanıdım bir çoğunuzu seviyorum dikkat edin Allaha emanetsiniz 6 ay reklam arasına girdik kayseri melikgaziye çıktı askerliğim bugün 17:00 te teslim olucam iyi forumlar hepinize
Tam olarak nereye çıktın Kayseri de ? Kaça kaç gidiyorsun reis memleket neresi senin

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,003
1,113
113
Hayırlı teskereler dost

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,347
1,087
113
Ne bedellisi ya pembe taytlı misin sen. Zaten 1 ay yapıyor onlar da. Yaşlandığında geriye anıların kalacak zaten. 70 yaşında torununa zamanında ben de bı pembe taytlıydım demek istemezsin..
Reis o bir ay bile ne işkenceler çektim bir bilsen. Pembe taytlı hikaye anlatmayı yeğlerim valla iyi ki 6 ay yapmamışım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,836
10,724
113
benım tecıllı kac senedır askerlık muhtemelen onumuzdekı sene bende gıdecegım bi 6 ay mola da bizden gelecek yurtdışına çıkmazsam

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
2,416
113
Reis o bir ay bile ne işkenceler çektim bir bilsen. Pembe taytlı hikaye anlatmayı yeğlerim valla iyi ki 6 ay yapmamışım
Askerde zor zamanlar oluyor bizim 90 gün kalmıştı en çok o zaman zorlamisti yanımda devrem agliyordu misal..ilk çarşı iznimde kadın görmüştüm hormonlarim ağzımdan çıkmıştı. Birine tatlıca yaklaşıp tavlayıp 1 saat falan sohbet etmiştim izinde. Zor zamanlardi yani ama gene olsa gene yapardım

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,149
1,832
113

la ben orda yaptim sonra aynu kayseri talasa gectim 1 ay bitince zor yer 1. komando tugayı ama senin gittin yerden başka yere atarlarsa bilmiyorum