Rahat valla işin biliyorumGece koguscusu olmasam 87 gün geçmezdi. En rahat en kral iş. Silah kartini 87 gün önce veren ilk kisiydim 😃
Rahat valla işin biliyorumGece koguscusu olmasam 87 gün geçmezdi. En rahat en kral iş. Silah kartini 87 gün önce veren ilk kisiydim 😃
Meslek var mı elektrikçi olduğuna göreRahat valla işin biliyorum
Var mesleğim ama ben sivilde bu kadar çalışsam 100 bin lira maaş alırdımMeslek var mı elektrikçi olduğuna göre
Gerçekten güzel günlerde oluyor kısıtlı olduğu için herşeyGeceleri 2-3 kafa dengi devre ,1-2 tane rahat etmek için yaranmaya çalışan çömez ile geceleri ay ışığında kantinde son kalan kolayla son kalan bir kaç bisküviyi ortaya açıp sohbet muhabbet ettiğimiz günleri özledim..
En güzel anıların ve dostlukların olduğu yerdir askerlik
2013 Şırnak/silopi
Hadi hayırlısı olsunVar mesleğim ama ben sivilde bu kadar çalışsam 100 bin lira maaş alırdım
Saol kral teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun
Hiçbir şey olmaz devre kaybı olursunArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Knka gittim ya şuan askerdeuyim şafak 48Hiçbir şey olmaz devre kaybı olursun
Hayırlı tezkerelerKnka gittim ya şuan askerdeuyim şafak 48
Saol kral teşekkür ederimHayırlı tezkereler
Nerede askersinKnka gittim ya şuan askerdeuyim şafak 48
İstanbul kadıköy 😎Nerede askersin
çevirmeye girersem kimlik denetiminde evrak doldurtuyoarlar 15 gün içinde muayneye gidecem diyer imza atıyorum gitmiyorumyorumları hiç okumadım, 20 yaşındaydım askerlik şubesine gittim babam cezaevindeydi telefon teknik servis dükkanım var 10 yıldır işletiyorum oradaki personellere durumu anlattım
sana bir akıl verelim dediler işte gitme muayneye hiç birşey olmuyor dediler
o gün bu gün gitmiyorum 29 yaşındayım şuanda askerlik nedir bilmem gardaş zaten bu ülkeye de askerlik felan yapılmaz..
İyi güzel yerİstanbul kadıköy 😎