http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,489
8,142
113
Geceleri 2-3 kafa dengi devre ,1-2 tane rahat etmek için yaranmaya çalışan çömez ile geceleri ay ışığında kantinde son kalan kolayla son kalan bir kaç bisküviyi ortaya açıp sohbet muhabbet ettiğimiz günleri özledim..
En güzel anıların ve dostlukların olduğu yerdir askerlik
2013 Şırnak/silopi

Mlik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,186
381
83
Geceleri 2-3 kafa dengi devre ,1-2 tane rahat etmek için yaranmaya çalışan çömez ile geceleri ay ışığında kantinde son kalan kolayla son kalan bir kaç bisküviyi ortaya açıp sohbet muhabbet ettiğimiz günleri özledim..
En güzel anıların ve dostlukların olduğu yerdir askerlik
2013 Şırnak/silopi
Gerçekten güzel günlerde oluyor kısıtlı olduğu için herşey

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
386
83
Arkadaşlar merhaba askerliğime 3ay 4 gün gösteriyor tecili bozdum 2 gün önce suan ne yapmam lazım

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
1,156
113
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Hiçbir şey olmaz devre kaybı olursun

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,261
1,347
113
yorumları hiç okumadım, 20 yaşındaydım askerlik şubesine gittim babam cezaevindeydi telefon teknik servis dükkanım var 10 yıldır işletiyorum oradaki personellere durumu anlattım
sana bir akıl verelim dediler işte gitme muayneye hiç birşey olmuyor dediler
o gün bu gün gitmiyorum 29 yaşındayım şuanda askerlik nedir bilmem gardaş zaten bu ülkeye de askerlik felan yapılmaz..

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,261
1,347
113
yorumları hiç okumadım, 20 yaşındaydım askerlik şubesine gittim babam cezaevindeydi telefon teknik servis dükkanım var 10 yıldır işletiyorum oradaki personellere durumu anlattım
sana bir akıl verelim dediler işte gitme muayneye hiç birşey olmuyor dediler
o gün bu gün gitmiyorum 29 yaşındayım şuanda askerlik nedir bilmem gardaş zaten bu ülkeye de askerlik felan yapılmaz..
çevirmeye girersem kimlik denetiminde evrak doldurtuyoarlar 15 gün içinde muayneye gidecem diyer imza atıyorum gitmiyorum
gitmediğim için 800tl il 1300 tl arası bi ceza geliyor
zaten toplasan yılda bir kez çevirmeye giriyorumdur.
gitme kardeşim vaktini çöpe atma yat kalk muahbetine