Adammı vurdun la 😂Baskada yok geçmiyor askerlik
Yok la ufak kavga ettik albaylaAdammı vurdun la 😂
Vay anasını be senin atarsa 103 yazdığını ben sırf Hatay serinyolda acemilik yaptım.Baskada yok geçmiyor askerlik
Dayı açıkçası sizin dönemde kötü evet ama bizim geldiğimiz dönem keske eski tsk olsa burda resmen hamallık yapıyoruz başka birşey değilVay anasını be senin atarsa 103 yazdığını ben sırf Hatay serinyolda acemilik yaptım.
Şimdiki gençlere yazık 6 ay askerliğede geçmiyor demezsiniz.
Dostum piyade ve batıdaysan her zaman hamallık yaparsınDayı açıkçası sizin dönemde kötü evet ama bizim geldiğimiz dönem keske eski tsk olsa burda resmen hamallık yapıyoruz başka birşey değil
Piyade doğu hatta sınır hudut diyeyimDostum piyade ve batıdaysan her zaman hamallık yaparsın
Biz 9 ay boyunca konteyner yaptık beton attık yeni karakol inşaatına ustalar çimento taşıdık inşaat bitti temizliğini yaptıkDayı açıkçası sizin dönemde kötü evet ama bizim geldiğimiz dönem keske eski tsk olsa burda resmen hamallık yapıyoruz başka birşey değil
Dolar yükseldikçe senin askerlik bitmez, geçmiş olsun.Baskada yok geçmiyor askerlik
Atarsa 20 kankaBaskada yok geçmiyor askerlik
Şubatta orda 9.bölükteydim bedelli hayatımda öyle soğuk yer görmedimKutahya hava kuvvetleri piyade kita cavusu
Kep altı 😅Baskada yok geçmiyor askerlik
İnsan utanır 6 ay askerlikte Şafak saymaya ben senin şafağı askeri cezaevinde yattım amkBaskada yok geçmiyor askerlik
çok büyük marifetİnsan utanır 6 ay askerlikte Şafak saymaya ben senin şafağı askeri cezaevinde yattım amk