- 1,951
- 845
- 113
Sana giren çıkan ne yabsakçok büyük marifet
Sana giren çıkan ne yabsakçok büyük marifet
Uffff erkekkk ya askeri cezaevinde yatmış helal sanaİnsan utanır 6 ay askerlikte Şafak saymaya ben senin şafağı askeri cezaevinde yattım amk
Sana da G.A.G.SUffff erkekkk ya askeri cezaevinde yatmış helal sana
bende hatay serinyolda yapmıştım 93/3 gitmiştimVay anasını be senin atarsa 103 yazdığını ben sırf Hatay serinyolda acemilik yaptım.
Şimdiki gençlere yazık 6 ay askerliğede geçmiyor demezsiniz.
Dayı sen bayağı ihtiyarsin.dedesin artık dimi😀bende hatay serinyolda yapmıştım 93/3 gitmiştim
Kaçıncı bölük reisbende hatay serinyolda yapmıştım 93/3 gitmiştim
başkada yok mu ? daha ne olsun aBaskada yok geçmiyor askerlik
10. bölükteydim diye hatırlıyorum çok oldu 10 veya 13düKaçıncı bölük reis
Eski sistemi nerden biliyosun ki simdik askerlik eskisi gibi olsa komutan bişey emreder asker surat asar tavır yapar eskisi gibi olsa eline soğuktan tüfek yapissa Allah'ın dağında görürdum seni yap askerliği şükret halineDayı açıkçası sizin dönemde kötü evet ama bizim geldiğimiz dönem keske eski tsk olsa burda resmen hamallık yapıyoruz başka birşey değil
Olmasın bencede bıktık yawbaşkada yok mu ? daha ne olsun a
En azindan askerliğin hasini yaşamışlar biz hamal niyetine geldikEski sistemi nerden biliyosun ki simdik askerlik eskisi gibi olsa komutan bişey emreder asker surat asar tavır yapar eskisi gibi olsa eline soğuktan tüfek yapissa Allah'ın dağında görürdum seni yap askerliği şükret haline
Bizde bı elimiz yağda bı elimiz balda hamak ustunde yatarak yaptik askerliği sankiDayı açıkçası sizin dönemde kötü evet ama bizim geldiğimiz dönem keske eski tsk olsa burda resmen hamallık yapıyoruz başka birşey değil
Askerlikte ağlama konusu mu olmuş artık dostBizde bı elimiz yağda bı elimiz balda hamak ustunde yatarak yaptik askerliği sanki
yav zaten topu topu 180 gun yapıyon neyi başkada yokuBaskada yok geçmiyor askerlik