http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Atarsa $103

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
526
234
43
bunlar askerlik yapıyom zannedenler sen bi çık bakim gabara göreyim tötünü

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
388
63
başkada geçmiyomu , bizim günahımız neydi 460 saydık a.. . internete girmek bi yana,ankesörlüde bile kopuyodu bağlantı 😁 biter biteerr

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
503
113
Askerlikte ağlama konusu mu olmuş artık dost
Şırnak bı köyünde akşam 6 sabah 6 nöbeti kar belin yukarsinda nöbet yeri 1 km ötede kulübe 4 tarafı açık gavur gibi rüzgar esiyor sobayı yakmaya odun yok ağaç kesiyon ıslak ıslak Allah tan yanımızda tank var mazotunu çala çala soba yak sen üst mazgaldasin alttaki dangalak uyuyo komutan geliyor o havada tüm kulubeyi 500 metre surunduruyor gecenin 2 su 3 u sırılsıklam nöbete devam hey yavrum hey

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
503
113
Şırnak bı köyünde akşam 6 sabah 6 nöbeti kar belin yukarsinda nöbet yeri 1 km ötede kulübe 4 tarafı açık gavur gibi rüzgar esiyor sobayı yakmaya odun yok ağaç kesiyon ıslak ıslak Allah tan yanımızda tank var mazotunu çala çala soba yak sen üst mazgaldasin alttaki dangalak uyuyo komutan geliyor o havada tüm kulubeyi 500 metre surunduruyor gecenin 2 su 3 u sırılsıklam nöbete devam hey yavrum hey
6 ay böyle 6 ay hazır kıta yaptım hazır kıtayı hiç anlatmiyim yaptigin hamalliga dua edersin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,545
86,495
113
Çok zor acı tatlı günler işte
Bende gececiydim sabah içtima dan sonra yatıyordum 10 gibi akşam yemegıne yakın kalkıyordum 5te. Orda bir zorluk yokta cezalar toplu olması sıkıntı benim bi sucum günahım yok tam böyle 12 gibi içim geçmiş 30-40 dk
nöbet yerini terk etmiş 2 tane gerizekalı bir de millet öğle yemeğinde garaj içi mazgal var tüfekler orda birinin nöbet yeri orası yüzbaşı da göreceği tutmuş
Tüfek söz konusu olunca dikti herkesi tam öğlen sıcağı uykusuzum bir de az uyudum daha kötü oldum uyumasam daha iyiydi 2 saat eğitim ramazanda bi de oruç tutanlar var ama ne eğitim 2 kişi bayıldı bildiğin ayakta gözler kapandı düştü yere benim gözlerim çöktü sen kötü oldun git yıka kafanı dedi çavuş aq böyle bir dava yok öl geber eğitim zayiatı yazarlar hepsi bir yana en zor zaman PKK zamanı doğuda yapıyorsan gerisi bir şekil halledilir olacak bunlar yani

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,209
1,805
113
zamanında hastalıgım yüzünden gidemeyince çok üzülmüştüm şimdi iyiki gitmemişim diyorum