- 3,034
- 2,643
- 113
Tacizleri önlemek için 😂😂Dm neden kapanır
Tacizleri önlemek için 😂😂Dm neden kapanır
Yazan oluyor bende pek bakmıyorum dmlere sonra sorun oluyor cevap vermiyorum sanıyorlar bişey diyen önce burdan etiket atıyor dm diye o zaman bakıyorum daha sağlıklu iletişim oluyorDm neden kapanır
Başka bır nedeni olmalıTacizleri önlemek için 😂😂
dur aciyim kankam iban aticam fix kullanamiyorum hollandada >(Seninde kapalı 😁 burdan yaz fix
Japonya ligi başlıyordu yetisseydik mercimek içmeye giderdik hep beraber 😂😂Gene çıplak uyutacaklar uykuda geldi)
Sırf çıplak uyusun diye yapiyorlar
hollanda'da nabıyondur aciyim kankam iban aticam fix kullanamiyorum hollandada >(
Gardasim msjini yeni gorduum ...gelmenle kupin tutmus..uğurlu adamsinBol şanslar
Burda yaşıyorum kankam çalışıyorumhollanda'da nabıyon
Tik yok dahaJaponya ligi başlıyordu yetisseydik mercimek içmeye giderdik hep beraber 😂😂
At kankam dmdur aciyim kankam iban aticam fix kullanamiyorum hollandada >(
Bro Hollanda'nın da Türkiye'den farkı yok heralde burdakida 50 100 lira kovalıyor ordakilerde 😂😂😂😂dur aciyim kankam iban aticam fix kullanamiyorum hollandada >(
La bize attıiımız para 3-4 bilemedin 5 euro eder ae ahahahBurda yaşıyorum kankam çalışıyorum
8 den önce zorTik yok daha
FırıncınısnBurda yaşıyorum kankam çalışıyorum
Yok kankam alakası yok Euro kazanıyorsun ama para bozdurmak sorun haftasonu özellikle o yüzden yoksa beni bilen bilir ne kadar oynadımı 🙂Bro Hollanda'nın da Türkiye'den farkı yok heralde burdakida 50 100 lira kovalıyor ordakilerde 😂😂😂😂
Haha yok kankam fabrikada şef tavuk fabrikasında çalışıyomFırıncınısn
Pardon pastaneFırıncınısn
Banada ödül ver la çıplak uyuycaz dddsdYazan oluyor bende pek bakmıyorum dmlere sonra sorun oluyor cevap vermiyorum sanıyorlar bişey diyen önce burdan etiket atıyor dm diye o zaman bakıyorum daha sağlıklu iletişim oluyor
Ödülüm gelmedı konu sahıbındenYazan oluyor bende pek bakmıyorum dmlere sonra sorun oluyor cevap vermiyorum sanıyorlar bişey diyen önce burdan etiket atıyor dm diye o zaman bakıyorum daha sağlıklu iletişim oluyor
Makara yapiyorum be dost .Yok kankam alakası yok Euro kazanıyorsun ama para bozdurmak sorun haftasonu özellikle o yüzden yoksa beni bilen bilir ne kadar oynadımı 🙂