- 22,450
- 23,112
- 113
Forumda bir ilki başarıyon sbsbsbsBanada ödül ver la çıplak uyuycaz dddsd
Sitede tık yok)))dss
Forumda bir ilki başarıyon sbsbsbsBanada ödül ver la çıplak uyuycaz dddsd
Sitede tık yok)))dss
Alt yapı paramı yollamiyor. DdddddÖdülüm gelmedı konu sahıbınden
1xbete gecıcek herkes birgünAlt yapı paramı yollamiyor. Dddddd
Kupon tutursak bile gene çıplak uyuycaz..vay benim şansıma..bakiye sıfır sitede dahaForumda bir ilki başarıyon sbsbsbs
Kankam alakası yok burda hayat zaten oraya göre inan rahat lakin burdan Tr gibi değil akşam 6 dan sonra heryer kapalı insan yok dışarıda mecburen evinde herkezMakara yapiyorum be dost .
Keşke ordayken hiç oynamadanda 1 2 senede tüm hayatın degisirde iste
Bende onu dicektim önculuk et ödülleri sen ver ya asi sana sonuclaninca verir iahshahajahŞimdi 8 kişi benim üstüme kalacak 😁
Olmaz lâ öle şey mı olurBende onu dicektim önculuk et ödülleri sen ver ya asi sana sonuclaninca verir iahshahajah
Tebrikler dostKupon tutursak bile gene çıplak uyuycaz..vay benim şansıma..bakiye sıfır sitede daha
Durum onu gosteriyor...dm kapalı watsapa gelŞimdi 8 kişi benim üstüme kalacak 😁
Senın dıger hesap ne burda?Bende onu dicektim önculuk et ödülleri sen ver ya asi sana sonuclaninca verir iahshahajah
MrlbraSenın dıger hesap ne burda?
Ne hesabıSenın dıger hesap ne burda?
Hg sağol keskinim...basarmami alt yapı kaldıramadı..maçı kaldirdi yayından..Tebrikler dost
Basarmisin daim olsun
Bende yazayım mı dost gönlünden geçerse 😊@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Knight online hıc çekim paylasım yapmamıssın papara no etkınlık payfıx yok 15 gün önce gelıp bırden roll takıp etmeyı bılıyorsun anladın??Ne hesabı
Etıket bende etıketBende yazayım mı dost gönlünden geçerse 😊
Kalmaz senin para da muhtemelen maç sonunu bekletirlerHg sağol keskinim...basarmami alt yapı kaldıramadı..maçı kaldirdi yayından..
Alt yapı 1250 tlm çöktü diye konu acacam dddsd
Wolf olsa daha iyiydi neydi o wolfteamKnight online hıc çekim paylasım yapmamıssın papara no etkınlık payfıx yok 15 gün önce gelıp bırden roll takıp etmeyı bılıyorsun anladın??
Forum ismi vermeyeyimde şimdi o forumu bıraktım buraya geldim. Forum tecrubemiz var cok şükürKnight online hıc çekim paylasım yapmamıssın papara no etkınlık payfıx yok 15 gün önce gelıp bırden roll takıp etmeyı bılıyorsun anladın??