- 36,643
- 27,726
- 113
Alâ alâ sıkıntı mı cıktıBen yeminliyim yorumdan ödül almamaya ahahah
Alâ alâ sıkıntı mı cıktıBen yeminliyim yorumdan ödül almamaya ahahah
eyvallah dayim saol dm atiyom ptesi hallederim ben sanaGönül isterki atayım..4 kişiye ödül verecem..zaten 1250 çekiyorum..
En fazla bı 50 sana atabilirim...bana birşey kalmiyacak..onca stres yaşadık.
Etıket adamsın etıket@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Eyvallah kesene bereket dostum@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Yarın birşey olursa watsaptan atarız dddBen yeminliyim yorumdan ödül almamaya ahahah
Kapalı dm@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Düşme ahmetım düşme 😀😀Kapalı dm
@Danger38 adamdır..geldimi iyi yaptın beee@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
YazdımEyvallah kesene bereket dostum
İşte asalettttt@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Gardasim hosgeldinKapalı dm
Saol varol dostum cansın @aSiRuH06 dostumuz halledecek@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Dm kapalı kankam@netherlands @Danger38 sizde bana yazın asiruhun konusunda ödülsüz adam kalmasın kazammasının şerefine
Bizim kupon artık ramazanın ilk gün sonuçlanır 🤣🤣🤣@Danger38 adamdır..geldimi iyi yaptın beee
Sana @Mrlbra kardeşim atcakeyvallah dayim saol dm atiyom ptesi hallederim ben sana
Seninde kapalı 😁 burdan yaz fixDm kapalı kankam
Dm neden kapanırSeninde kapalı 😁 burdan yaz fix
Gene çıplak uyutacaklar uykuda geldiBizim kupon artık ramazanın ilk gün sonuçlanır 🤣🤣🤣