Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Fikir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Patron: ofıste 2 kısıyız sadece 2 mıze cay yapıp getırcen sabah 10 oglen 3 te paydos gunde max 20-30 dk calısırsın yani ucret gunde 1k nakıt

Clovers: 20-30 dk calısırsam yorulurum ayaklarım acır evden calıssam sız cayınızı kendınız alsanız hakkım olan maasımıda hergun atsanız hemde bosa yol gıtmesem olmazmı hıcmı vıcdanınız yok
Hocam niye dalga geciyosun bobrek hastasıyım ayrieten psikiyatri engelliyim evim kira cocugum var burda biliyorum sürekli konu açıyorum ama elbet birtanede olsa bi arkadaş fikir verir diye

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Arkadaşlar sizi anlıyorum zannediyorsunuz dalga geçtiğimi sanıyorsunuz fakat öyle değil evliyim ev kira yüzde 67 engelli raporum var her işi yapamıyorum ama biseyler yapmam lazm fakat çevrem yok bulamıyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,177
8,169
113
Yüzde 50 psikiyatri yüzde 17 de böbrek engelim var hocam toplamda yüzde 67
Hocam burda aramayla olmaz hergun farklı iş konusu soruyorsun çevreye cik dolaş öyle araştır 3 defa akciğer rahatsızlığı geçirip tedavi oldum göz tansiyonum olmasına rağmen yeri geliyor 50 metre yükseklikte çalışıyorum ben çalışma niyetin çok yok gibi geldi bana

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
ankarada tanidik pezo var mi sunu alsin yanina dalga geçmek icin konu aciyor lavuk 6.konusu bu belli ki bi yerleri kasiniyor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Hocam burda aramayla olmaz hergun farklı iş konusu soruyorsun çevreye cik dolaş öyle araştır 3 defa akciğer rahatsızlığı geçirip tedavi oldum göz tansiyonum olmasına rağmen yeri geliyor 50 metre yükseklikte çalışıyorum ben çalışma niyetin çok yok gibi geldi bana
Hocam emin olun iş secmiyorum hastalıklarımdan dolayı her işi yapamıyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,177
8,169
113
Hocam emin olun iş secmiyorum hastalıklarımdan dolayı her işi yapamıyorum
En kötü bir markette kasiyer olarak başlarsın orda çalışırken de bir yandan daha iyi bir iş araştırırsın bir de dünyanın en yüksek iradeli kumar oynayan adamını getirsen o bile günlük para alıp o parayla bisey yapamaz aldığı aynı gün kumara gider

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Hiç mi yok senin sigortan
2021 yılından 2023 yılına kadar holdingde insan kaynaklarında engelli statüsünde personel kartı basma personeliydim hocam fakat Yönetim değişti cikarmislardi 3 senelik sigortam var

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
2021 yılından 2023 yılına kadar holdingde insan kaynaklarında engelli statüsünde personel kartı basma personeliydim hocam fakat Yönetim değişti cikarmislardi 3 senelik sigortam var
Kral shellac la ve başkanla görüş sana burda açtığın konu başına para odesinler senin yapmak istediğin tek şey bu sanirim

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Ev gecindirecek gücün yoksa neden evlendin çoluk çocuğa karıştin. Benim iş güç yok diye sevgili bile yapmiyorum