Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Fikir

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,597
113
Şartlar 28 bin lira topla hepsini yerinde olsam 1 ay giderim oradan maaşi alır ondan sonrasında kafamı rahat ettiririm icra zaten ilk ay çok zor gelir ikinci aya kadarda az çok ilerlersin bak bende çoluk çocuk sahibiyim İnan ki üzülüyorum geçtim o dönemlerden ekmek alamadığım zamanlar oldu keşke daha iyi bir imkan olsada gel desem
Servis falanda varya en azından yol masrafın olmaz 1 hafta çalışır avans alırsın oda seni kurtarır maaşa kadar ne diyeyim sen bilirsin

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Forumda böyle ozurlulerin konu açmasına neden izin veriliyor @Başkan @Shellac adam aynı konudan 50 tane açtı çalışmaya niyeti yok otobana çıkmasi lazım
Önce bi insan olmayı ogren ne malum seninde birgün engelli olmayacağın bu hastalığı bi ben yaşıyorum her işte çalışamıyorum işmi seçiyorum zannediyosun o öyle değil işte günde bintane hap kullaniyorum yüzde 67 engelli olmak ne demek bilmediğin için böyle salak gbi konusma