- 4,036
- 1,768
- 113
Hocam evlendigimde isim iyiydi holdingde engelli statüsünde personeldim yönetimndegisince çıkardılarEv gecindirecek gücün yoksa neden evlendin çoluk çocuğa karıştin. Benim iş güç yok diye sevgili bile yapmiyorum
Hocam evlendigimde isim iyiydi holdingde engelli statüsünde personeldim yönetimndegisince çıkardılarEv gecindirecek gücün yoksa neden evlendin çoluk çocuğa karıştin. Benim iş güç yok diye sevgili bile yapmiyorum
pardon reis affet bizi sen gibi dolarla maaş almıyoruzAz bile nerde yasiyon sen
Yüzde 67 iyi oran biraz para bayılırsa bakıcıda cıkarılabilirdi kimse ugrasmamışEngelli maaşı alıyorum hocam 3.800 TL
Aynen eside 10 bin küsur herhalde bakım maaşı alabilir aslindaYüzde 67 iyi oran biraz para bayılırsa bakıcıda cıkarılabilirdi kimse ugrasmamış
Türker hocam doğru onu iyice araştırmak lazmAynen eside 10 bin küsur herhalde bakım maaşı alabilir aslinda
Aynen araştır bence kral 5-6 dairesi olanlar baglatiyor böyle şeyleri parası olanlar daha iyi değerlendiriyor affetmiyorTürker hocam doğru onu iyice araştırmak lazm
Haklısın Türker hocamAynen araştır bence kral 5-6 dairesi olanlar baglatiyor böyle şeyleri parası olanlar daha iyi değerlendiriyor affetmiyor
dm attım dm ye bask ustad bnurdakı ıt kopege cevap werme kotu nıyetli olanlara ankaradan ben sana gunluk yevmıye veren ıs ayarlıcam engellını ve yasını yaz dm ye yeterlıHocam evlendigimde isim iyiydi holdingde engelli statüsünde personeldim yönetimndegisince çıkardılar
12 civarı + onun engelli maaşı 5,5 falan kira vs herşeyi karsılar ugraşmak lazımAynen eside 10 bin küsur herhalde bakım maaşı alabilir aslinda
Kanka boşver bence bende çalışmıyorum kaç gündürArkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
Uğraşsa çok yardim alır kral kaynaklık civarında bı çay ocagim vardı kolları bilezik dolu kadinalr sosyal yardımdan çıkıp nasıl baglattik ama diye seviniyorlardi ülkede yardım bile adamın varsa aliyon12 civarı + onun engelli maaşı 5,5 falan kira vs herşeyi karsılar ugraşmak lazım
Tabi o işi halledebilecek adama ulaşman lazım rüşvetle vs işini ayarlar ülkenin durumu buUğraşsa çok yardim alır kral kaynaklık civarında bı çay ocagim vardı kolları bilezik dolu kadinalr sosyal yardımdan çıkıp nasıl baglattik ama diye seviniyorlardi ülkede yardım bile adamın varsa aliyon
Krall bugün bahsetmeyecen sandık çok şükür yanılttın yine eyvallah 🤣Arkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
Yarın aynı konu 55. kez açılır. Öyle devam eder her gün aynı konuyu açmayaKrall bugün bahsetmeyecen sandık çok şükür yanılttın yine eyvallah 🤣
Ben 1500 lira alıyorum günlük siktiriboktan işte adam kargoda çalışacak bütün gün mal taşıyacak 1000 lirayı para saniyosunuz heraldepardon reis affet bizi sen gibi dolarla maaş almıyoruz
İnşaat işleri yap ağır ama paraşı güzel olurArkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli