Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Fikir

MadRasCaL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,271
9,177
113
Hocam evlendigimde isim iyiydi holdingde engelli statüsünde personeldim yönetimndegisince çıkardılar
dm attım dm ye bask ustad bnurdakı ıt kopege cevap werme kotu nıyetli olanlara ankaradan ben sana gunluk yevmıye veren ıs ayarlıcam engellını ve yasını yaz dm ye yeterlı

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,066
5,360
113
Arkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
Kanka boşver bence bende çalışmıyorum kaç gündür
Birşekilde bonusdur koddur geçiniyorum

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
12 civarı + onun engelli maaşı 5,5 falan kira vs herşeyi karsılar ugraşmak lazım
Uğraşsa çok yardim alır kral kaynaklık civarında bı çay ocagim vardı kolları bilezik dolu kadinalr sosyal yardımdan çıkıp nasıl baglattik ama diye seviniyorlardi ülkede yardım bile adamın varsa aliyon

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Dünyaya 1 kere geliyorsunuz hayatınızı kumara adamışsınız konudaki yorumlara şaşkınlıkla bakıyorum birisi çalışma demiş ben kodlarla geçiniyorum birisi 3.800 e e yeter daha ne olsun demiş ne bu insan bokmu yesin 3.800 nedir diğeri yardım al demiş abi geçmiş olsun hepiniz bitmişsiniz unutmayın o dedeyle o şekerlerle hayatınızda bi yeriniz olmayacak çalışacaksınız ben bu gün mis gibi işime gittim kazandıgımı cebime koydum alışverişimi yaptım akşam yiyeceğim yemeğin içecegim kahvenin parasını bi kodamı bağlayayım yada bi sitenin arayıp bonus vermesinimi bekleyeyim ?

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
dost sen çalışmazsın iş falan sorma kimseye, 3800 de iyi hem akbil falan da bedavadır, sosyal yardım da alsan belediyelen kira yardımı falan, eşin de çalışıyorsa yeter sana arada böyle bonus freespin özel oran geçinirsin, günlük servis elemanı falan arayanlar oluyor düğün için vs. haftada 2 gün oralarda çalışırsın bitti gitti bir daha konu açma

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,319
1,089
113
Uğraşsa çok yardim alır kral kaynaklık civarında bı çay ocagim vardı kolları bilezik dolu kadinalr sosyal yardımdan çıkıp nasıl baglattik ama diye seviniyorlardi ülkede yardım bile adamın varsa aliyon
Tabi o işi halledebilecek adama ulaşman lazım rüşvetle vs işini ayarlar ülkenin durumu bu

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Bu adam burada sitelere zarf atıyor ya acaba , bitanesi görürde biletimi keser canlı destek ol gel dermi diye her gün iş içinde iş sergiliyor @Shellac @Daimon bu arkadaşın amacı farklı iş teklifi sunduk kırk dereden kırk su getirdi bu 6. Konusu bir gözü burada iken diğer gözü başka yerlerde lütfen konuyu kitleyelim bir zahmet

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,101
13,764
113
Ne taş kalpli insanlarsınız be bir adama yardım etmeyip birde alay ediyorsunuz adamla faydanız yoksa boş yorum yapıp can sıkmayın

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Arkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
İnşaat işleri yap ağır ama paraşı güzel olur