- 2,196
- 2,728
- 113
Cevap vermeyin şu adama ya
Konu müebbet please.Arkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
Dostum bence senin psikolojik sorunların mevcut yanlış anlamaArkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
1100 lira günlük mü la beni sok aqReis sana dedim yardımcı olayım kendini toplayana kadar kargo aktarma merkezine sokayım yemek servisi sigortası var 1100₺ para veriyorlar , ben sana günlük ödeme yaptıracağim dedim sen bin tane soru sordun , ne yapmamızı istiyorsun işyeri açıp senimi alalım yanımıza
Maliyeti nekadar olur hocam simidin fazla saat çalışamıyorum hocam rahatsızlığımfan dolayıFazla saat calışmaya dayanamıyorsan sabah erkenden simit sat 2,3 saatte yevmiyeni çıkarırsın
Reisim tamam dedim numarası varmı yardımcı ol kabul ediyorumReis sana dedim yardımcı olayım kendini toplayana kadar kargo aktarma merkezine sokayım yemek servisi sigortası var 1100₺ para veriyorlar , ben sana günlük ödeme yaptıracağim dedim sen bin tane soru sordun , ne yapmamızı istiyorsun işyeri açıp senimi alalım yanımıza
Hemen şuan ödeme alıp kumar oynamak istiyor. Hı bide HASTAReis sana dedim yardımcı olayım kendini toplayana kadar kargo aktarma merkezine sokayım yemek servisi sigortası var 1100₺ para veriyorlar , ben sana günlük ödeme yaptıracağim dedim sen bin tane soru sordun , ne yapmamızı istiyorsun işyeri açıp senimi alalım yanımıza
Araştırmak lazım 3 5 k gideri olur en fazlaMaliyeti nekadar olur hocam simidin fazla saat çalışamıyorum hocam rahatsızlığımfan dolayı
Ne kumarı hocam günlük yevmiye li iş bulup kirayi biriktirecemHemen şuan ödeme alıp kumar oynamak istiyor. Hı bide HASTA
Yanlış yerdesinArkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
Az bile nerde yasiyon sen1100 lira günlük mü la beni sok aq
Küfür niye ediyorsun şerefsiz adam engelliyim diyorum yapabileceğim iş fikirleri için konu açıyorum kimseden para istemiyorum kimseden dilenmiyorum ağzını topla önce
Sende artık bokunu çıkardın yok saatlik ücret versinler haftalık iyi bence neyine yetmiyorOnu sordum Türker hocam haftalık veriyorlarmış onuda eksik oduyorlarmis birkaç kişiye sordum
Engelin ne yüzde kaçKüfür niye ediyorsun şerefsiz adam engelliyim diyorum yapabileceğim iş fikirleri için konu açıyorum kimseden para istemiyorum kimseden dilenmiyorum ağzını topla önce