- 17,486
- 8,269
- 113
nbiri 100 dese 80 der 😂Bu ferdi Suriyeli gibi piyasayı düşürüyor 120 liraya patates ekmek olmuyo yav
nbiri 100 dese 80 der 😂Bu ferdi Suriyeli gibi piyasayı düşürüyor 120 liraya patates ekmek olmuyo yav
Dost iyi gidiyordun bikac gündür naptinŞu ferdi birgün bize rolling yaptırır mi acaba .
Bir delikanlı kardesimizi comerlige davet edelim
Bizi karambole aldılar dost faili meçhul oldukDost iyi gidiyordun bikac gündür naptin
Hepimizi öyle alıyorlar dost kontlunu bir şekilde kaybediuiruz para azda olsa çokta olsa o kontrolü kaybetmezsen zatn borç harç doye birşey kalmaz zamanın varsa bu yazdimla ilgili harika bir kumarbaz bfilmi var atayım izleBizi karambole aldılar dost faili meçhul olduk
Gel veresiye sahur yazarım sana açık büfe 500 sonra verirsinKardeşim dalga geçme sahurluj Erzagım bile yok
Biz film olmuşuz dost hayatımız kumar olmuş bari filmini izlemeyelim 😅😅😅Hepimizi öyle alıyorlar dost kontlunu bir şekilde kaybediuiruz para azda olsa çokta olsa o kontrolü kaybetmezsen zatn borç harç doye birşey kalmaz zamanın varsa bu yazdimla ilgili harika bir kumarbaz bfilmi var atayım izle
Teşekkürler dostum pisiklete atladım geliyorum ön teker patlak tek teker geliyorum yetiştirim amaGel veresiye sahur yazarım sana açık büfe 500 sonra verirsin
O paket yaptırır birine nakite çevirir dost 😂😂Gel veresiye sahur yazarım sana açık büfe 500 sonra verirsin
Sarjim bitiyor sonra gel konum atamam simdi 🤣Teşekkürler dostum pisiklete atladım geliyorum ön teker patlak tek teker geliyorum yetiştirim ama
Karnimiz doyacak diye sevindik yaptığın ayıpSarjim bitiyor sonra gel konum atamam simdi 🤣
Düşük pil tüh sarj aletide isyerinde kalmis byKarnimiz doyacak diye sevindik yaptığın ayıp
Umarım sahuru yapamadan uyursunDüşük pil tüh sarj aletide isyerinde kalmis by
Dost owning mahony zamanın olursa izle ders çıkarılacak çok güzel bir filmBiz film olmuşuz dost hayatımız kumar olmuş bari filmini izlemeyelim 😅😅😅
Tamam dost aklımdaDost owning mahony zamanın olursa izle ders çıkarılacak çok güzel bir film
Durum yok malesef dostum
Canın sağolsun dostttttDurum yok malesef dostum