- 1,372
- 2,366
- 113
O kadarda sanli deglmissin ama dm at cekim gelsin kupon parasi atymson 4 dk
O kadarda sanli deglmissin ama dm at cekim gelsin kupon parasi atymson 4 dk
Tek basina katildigin cekilis kupon banko gbi bisey ama mucizw oluyo ve yatiyoanlamadım bro ne diyon
Gözü olanın gözü çıksın dostum1k üstü mesajı olanların nazarı değdi kesin.
koca yürekli lebron jamesO kadarda sanli deglmissin ama dm at cekim gelsin kupon parasi atym![]()
Alt saglamdi sikti cok oynck seyde yoktu bitsn birisini de gorelim diye oynadmgeçmiş olsun dostum çevrim bitti de son damlası kötü oldu @apuzcheva
keşke gelseydi biizde görseydinAlt saglamdi sikti cok oynck seyde yoktu bitsn birisini de gorelim diye oynadm
tamamen şansTek basina katildigin cekilis kupon banko gbi bisey ama mucizw oluyo ve yatiyo
Paraşütün varmis gene bosvedtamamen şans
Bol şanslar dostOran vs sorgulamayin mecburiyetten
Gelirse kusurati 1K alti msji olan tc onayliya kupon parasi 1 k msj ustu dahil.degil
baba showDostum cidden kötü olmuş senin için düşük orandan yatmak ama garip şekilde maç aşırı hareketliydi çok pozisyon kaçmıştı bende 56. Dk da 2 gol oluru almıştım. Arjantin ilginç lig çünkü Ekli dosyayı görüntüle 736661
erkencisin dost biz senin için bitirdik maçıMaç bitmiş aisgquwhyq1ygw
Birileri kaybedicek birileri kazanicak dostm kanunu bu tebrklerDostum cidden kötü olmuş senin için düşük orandan yatmak ama garip şekilde maç aşırı hareketliydi çok pozisyon kaçmıştı bende 56. Dk da 2 gol oluru almıştım. Arjantin ilginç lig çünkü Ekli dosyayı görüntüle 736661
Tebrikler dost kusurata talibimDostum cidden kötü olmuş senin için düşük orandan yatmak ama garip şekilde maç aşırı hareketliydi çok pozisyon kaçmıştı bende 56. Dk da 2 gol oluru almıştım. Arjantin ilginç lig çünkü Ekli dosyayı görüntüle 736661
Calisiyoruz baba aynı zamandaerkencisin dost biz senin için bitirdik maçı
kolay gelsin babaCalisiyoruz baba aynı zamanda
TebriklerDostum cidden kötü olmuş senin için düşük orandan yatmak ama garip şekilde maç aşırı hareketliydi çok pozisyon kaçmıştı bende 56. Dk da 2 gol oluru almıştım. Arjantin ilginç lig çünkü Ekli dosyayı görüntüle 736661
Eyvallah dostkolay gelsin baba