Feci içerdeyim dostreis sessizsin bu aralar durumlar nasıl batmadın umarım
Feci içerdeyim dostreis sessizsin bu aralar durumlar nasıl batmadın umarım
Kolay geleCalisiyoruz baba aynı zamanda
Başkan yanlış anlama sadece meraktan neden. Özellikle 1k.mesaj altı diye belirttin altında yatan sebep neydiOran vs sorgulamayin mecburiyetten
Gelirse kusurati 1K alti msji olan tc onayliya kupon parasi 1 k msj ustu dahil.degil
Eyvallah dost morallar sıfır vardiyada geçmiyor uavKolay gele
Tebrikler dost ordaki 117 kusurat fazlalik duruyor sana istersen ağırlık yapmasınDostum cidden kötü olmuş senin için düşük orandan yatmak ama garip şekilde maç aşırı hareketliydi çok pozisyon kaçmıştı bende 56. Dk da 2 gol oluru almıştım. Arjantin ilginç lig çünkü Ekli dosyayı görüntüle 736661
geçmiş olsun dost umarım toplarsınFeci içerdeyim dost![]()
Aldigin kusuratin yarisina talibim yarisida terime biz katlar yarısını atariz 🤣Tebrikler dost kusurata talibim
Vala moral olmayınca değil vardiya, sarayda oturmak bile keyif bermez insana dost. Bu arada Ferdi Kadıoğlu ciddi bir milli güvenlik sorunudurEyvallah dost morallar sıfır vardiyada geçmiyor uav
Şu ferdi birgün bize rolling yaptırır mi acaba .Vala moral olmayınca değil vardiya, sarayda oturmak bile keyif bermez insana dost. Bu arada Ferdi Kadıoğlu ciddi bir milli güvenlik sorunudur
ferdi 200 tl ye adam vuracak gibi duruyor gözümde artık 😂Vala moral olmayınca değil vardiya, sarayda oturmak bile keyif bermez insana dost. Bu arada Ferdi Kadıoğlu ciddi bir milli güvenlik sorunudur
Varsa yaptırır ama yoktur muhtemelen. Biraz önce 117 lira küsurata talip oluyordu kardeşimizŞu ferdi birgün bize rolling yaptırır mi acaba .
Bir delikanlı kardesimizi comerlige davet edelim
Kardeşim dalga geçme sahurluj Erzagım bile yokAldigin kusuratin yarisina talibim yarisida terime biz katlar yarısını atariz 🤣
Bence 100ferdi 200 tl ye adam vuracak gibi duruyor gözümde artık 😂
Maalesef olunca sözüm olsun dostumŞu ferdi birgün bize rolling yaptırır mi acaba .
Bir delikanlı kardesimizi comerlige davet edelim
120 TL ye vururumferdi 200 tl ye adam vuracak gibi duruyor gözümde artık 😂
Yav şaka yapıyorum be dost eksik olma .Maalesef olunca sözüm olsun dostum
hedefte biri var elime 120 geçsin dm atarım120 TL ye vururum
Bu ferdi Suriyeli gibi piyasayı düşürüyor 120 liraya patates ekmek olmuyo yavhedefte biri var elime 120 geçsin dm atarım
Fterim ise bedava vururumhedefte biri var elime 120 geçsin dm atarım